Vem har bästa kundbetjäning på Kimitoön

studeranden

Studeranden som ordnar tävlingen/Opiskelijat jotka järjestävät kilpailun: Sara Grandén, Anton Kerke, Matilda Wargh & Robert Ylikorpi

Kundbetjäningstävlingen som ordnades i Pargas och Kimitoön år 2018 ordnas i år igen. Ifjol omfattade tävlingen företag i Dalsbruk, vinnaren ifjol var K-market Kompis, Axel Eriksson med personal.

År 2018 kom Pargas kommun och Kimitoöns kommun på en idé för att lyfta fram företagen i regionen. Det blev till en kundbetjäningstävling i samarbete med studeranden från Yrkeshögskolan Novia. I år kommer den på nytt, i år har även St: Karins kommun kommit med.

Enkäten kommer att vara öppen för svar från och med den 27 oktober till den 9 november 2019. Länken till enkäten kommer att finnas på Kimitoöns kommuns hemsida. Förutom den elektroniska enkäten kommer det att ordnas tre pop-up tillfällen dit man kan komma och svara på en fysisk svarsblankett. Två av tillfällena kommer att ordnas tisdagen den 29 oktober, mellan kl. 9 och 15. Man kan komma och svara till K-Supermarket i Kimito samt Café Four C i Dalsbruk. Det sista tillfället ordnas den 30 oktober i Knallis i Västanfjärd, från kl. 14 till 16.

Kundbetjäningstävlingen kom som ett svar på de utmaningar som företagen hade med sin kundbetjäning. Tanken var att tävlingen skulle sporra till bättre kundbetjäning inom företagen i kommunerna och även ge synlighet till företagen så att invånarna kommer ihåg att stötta sina lokala företag. (ABL)

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram