Trygg båtyra

Mats-Nyman_IMG_9679_artikel

Mats Nyman

Idag fredag  inledde Kimitoöns Båtcenter sin båtmässa ”Trygg båtyra”. Mässan varar fram till 21.2. och under mässtiden är olika erbjudanden i kraft. Under mässtiden har man också möjlighet att privatboka en båtvisning efter butikens officiella öppethållningstider, på så sätt kan man få en extra trygg vistelse.

Försäljningschef Mats Nyman berättar att allt även går att sköta på distans. Det kommer att läggas upp mässmaterial på hemsidan och man kan ordna videosamtal med försäljarna som kan visa och berätta om de olika båtarna. Även det byråkratiska går att sköta helt elekroniskt.

(Artikeln fortsätter efter annonsen)

kompass_254x140_abl_202107

Den stora nyheten som lanseras under de kommande dagarna är Easy Boating-leasing. Nu är det alltså möjligt att leasa en båt. Nyman berättar att Kimitoöns Båtcenter är först i Finland med detta koncept. Leasingtiden är 2-5 år och då ingår sjössättning och upptagning, vinterförvaring, service och förstås själva båten. Den som leasar båten betalar en månadsavgift varje månad och har sedan en helt ny båt till sitt förfogande några år framåt. Leasingavtalet görs via LokalTapiola som Båtcentret samarbetar med.

Text: Anna Kevin/IS

KSVK_annons12022021