Stora förväntningar på båtmässan

9.2.2023 - annonsbladet

Mats Nyman_art

Mats Nyman.

Kimito Båtcenter deltar i båtmässan på Suvi-venes Quarkenavdelning. Mats Nyman berättar att stämningen är bra redan på förhand. Det har pratats mycket om mässan och man väntar på den. Av de båtar som ställs ut tar Nyman fram Quarken Cabin-modellerna samt Quarken 27 T-Top-båten, som är säsongens nyhet. Det finns gott om stugor, bryggor och båtplatser i södra Finland. Nyheter väcker alltid intresse och alla båttillverkare lanserar nyheter. Mässan drar säkert bra med folk. Man väntar redan på sommaren och båtmässan drar faktiskt folk. Båtcentrets representanter är på plats varje dag. Nyman berättar att det blir en kampanj åtminstone för utombordsmotorer så om man har motorbyte i tankarna lönar det sig absolut att komma till mässan.

(artikeln fortsätter under annonsen)

9.2_kompass_254x140_HighRes

BFF Marin deltar med SEA-Doo och Bella. Riikka Kallio bär ansvar för SEA-Doo. Mässan varar tio dagar. Hon säger att förväntningarna är höga. Man har hört bara positiva saker om båtmässan i Tyskland där man också har handlat så hon väntar sig bra också av den här mässan. Jetar och båtar finns i lager så det är lätt att handla. Branschen upplever ett uppsving efter den tysta vintern. Hon säger att alla erbjudanden på mässan är till specialpris.

Riikka Kallio_art

VS Venekauppa deltar med Faster och TG. Julian Ruiz berättar att de nyaste modellerna som ställs ut är Faster 495xc och TG 6.1. Han tycker att båtbranschen nu ser gynnsam ut även om de höga räntorna inverkar dämpande på handeln. Just nu underhandlar man om bättre räntevillkor så att man kunde erbjuda mässbesökarna bättre ränteerbjudanden. Ruiz utlovar dessutom förmånliga erbjudanden på båtar. Han väntar också själv på de olika erbjudandena som kommer från tillverkarna och säger att det är värt att komma till mässan. Han väntar sig gott om besökare eftersom mässan inte har arrangerats på ett bra tag. Han är säker på att det kommer att handlas på mässan.

Många har skjutit fram båtköpet en tid. Speciellt på hösten avstod många från båtköp så nu är läge att besöka mässan, se de nya modellerna och handla förmånligt. Ruiz är säker på att efterfrågan återhämtar sig.

- Ta spenderbyxorna på och kom till mässan! 

 

Text & foto: Jerker Jokiniemi, Översättning: Ingrid Sandman 

abl_prenumerera_6x185web

Beställningsformulär

 

Beställ enkelt per e-post info@annonsbladet.fi
Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram