Sommaren är bråd i Print Shop

Stefan&TinaNordgren_artikel

Stefan och Tina Nordgren.

Sommarhettan låter ännu vänta på sig men i Print Shop i Kimito centrum går tryckpressarna redan heta. Företagets ägare Stefan och Tina Nordgren berättar att detta är årets brådaste tid. Jobb finns så det räcker på våren och sommaren.

Kimitoöparet har drivit sitt reklamföretag redan i 25 år. Då Stefan i tiden grundade företaget gällde det framför allt pappersprodukter. Då teknologin utvecklades anpassade företaget sig till ny efterfrågan. Nuförtiden utför paret Nordgren tryckarbete på mycket varierande material. Man kan få sin egen logo eller text t.ex. på bilen, kläder, skyltar eller pennor. Det verkar som om bara fantasin sätter gränser.

- You think, we print, säger Stefan.

En stor del av kunderna är företag på Kimitoön. En av de vanligaste produkterna är texter och logon på kläder. Man beställer sådana exempelvis son arbets- eller sportkläder. Nordgrens får också en del beställningar av privatpersoner.

(artikeln fortsätter under annonsen)

20.6_kompass_254x140_HighRes

Tryckbranschen är inte den enda som Nordgrens behärskar. Både Tina och Stefan är duktiga golfspelare och åker ofta efter arbetsdagen till golfbanan i Havs-Tykö. För ett par veckor sedan kröntes Tinas 12-åriga golfhobby då hon slog sin första hole-in-one. Som tur var behöver inte partnern avundas för också han har för några år sedan gjort hole-in-one. Till detta krävdes 20 års träning.

Print Shop är öppen året om. Efter en arbetsdryg sommar kan man säkert ofta stöta på Nordgrens på golfbanan i Havs-Tykö.

 

Text & Foto: Saara Laaninen, Översättning: Ingrid Sandman

TinaNorgrenTöissä_artikel

Tina Nordgren jobbar på.

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram