Patrik Isaksson på Kalkholmsfestivalen 10-11.6

patrikIsaksson_artikel1

Kalkholmsfestivalens arrangörer Åke Sirén och Sabina Magnusson håller flaggan högt inför sitt stora tvådagarsevenemang.

- Den praktiska biten är avklarad, kan man säga. Artisterna och deras logi har varit fixade sedan länge, loven är i ordning – det sista borde vara godkänt alldeles snart – och festivalmaten är färdigt planerad.

Vad blir det för mat?

- Allt från hamburgare till tapas, fetasallad och ribs – alltså festivalmat som faller de flesta i smaken. Hela menyn finns på festivalens Facebooksida.

- Det ingärdade festivalområdet har utskänkningsrättigheter, så den här gången ska det vara möjligt att se på banden utan att behöva sitta i ett öltält. Krogen har egna utskänkningsrättigheter, så därifrån går det visserligen inte att ta ölen med sig. Scenen är för övrigt vänd mot krogen den här gången.

Var ska man ställa bilen?

- På den nya caravanparkeringen, vi har p-vakter som visar var det finns lediga platser. Om parkeringsplatserna tar slut har vi lov att använda en av åkrarna som reserv.

kalkholmsfestivalen2017

DEN stora ödesfrågan för alla festivalarrangörer är förstås om tillräckliga mängder besökare kommer till evenemanget. Sirén säger att han får gåshud när han tänker på saken, men att han har stark tro på att Kalkholmsfestivalen kommer att lyckas.

- En grupp andra, finska festivalarrangörer tittade in till krogen häromdagen. De frågade hur mycket publik jag tror att det kommer. Min gissning var 1 500-2 000 personer, och min förhoppning 3 000, medan arrangörerna tyckte att 3 000 är en rejäl underdrift, främst på grund av att Patrik Isaksson är en så känd artist. Bland annat Patrik Isaksson, Fredrik Furu, The Visitors, Susann Sonntags, studentkören Brahe Djäknar, Jannike, Enskede snickeri och Trr Trr Trr uppträder under festivalveckoslutet 10-11.6.

Lite försmak av Patrik Isaksson - Du Får Göra Som Du Vill, Youtube videon nedan.

Sam Cygnel/IS

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram