Patrik Isaksson Kalkholmsfestivalenilla 10-11.6

3.6.2017 - Michael Nurmi

patrikIsaksson_artikel1

Festivaalin järjestäjät Åke Sirén ja Sabina Magnusson ovat innoissaan kahden päivän mittaisesta tapahtumastaan.

- Voimme sanoa, että käytännön asiat ovat kunnossa. Artistit ja heidän majoituksensa ovat jo aikoja sitten järjestetyt, luvat on saatu – viimeinen hyväksyttäneen kohtapuolin – ja festivaaliruoka on suunniteltu.

Mitä Kalkholmeilla tarjotaan?

- Kaikkea aina hampurilaisista tapaksiin, fetasalaattiin ja ribseihin – eli sellaista festivaaliruokaa, joka on kaikkien mieleen. Koko ruokalista löytyy festivaalin Facebooksivulta.

- Festivaalialue on aidattu ja siellä on anniskeluoikeudet. Tällä kertaa pääsee katsomaan bändejä poistumatta lavan edestä oluttelttaan. Ravintolalla on omat anniskeluoikeutensa; sieltä ei olutta voi viedä lavalle. Tällä kertaa lava aukeaa ravintolaan päin.

Minne autonsa voi pysäköidä?

- Uudelle karavaanariparkille. Parkkivahdit osoittavat, mistä löytyy vapaita paikkoja. Mikäli paikat loppuvat kesken, meillä on lupa käyttää peltojakin.

kalkholmsfestivalen2017

KAIKKIEN festarijärjestäjien suurin huoli onkin tietysti, saapuuko tapahtumaan tarpeeksi yleisöä. Sirén kertoo tulevansa kananlihalle ajatellessaan tätä. Mutta hän uskoo vakaasti Kalkholmsfestivaalin onnistumiseen.

- Ryhmä muita, suomenkielisiä, festarijärjestäjiä kävi ravintolassamme toissa päivänä. He kysyivät paljonko yleisöä festareille odotan. Arvelin, että 1 500-2 000. Toiveenani olisi 3 000. Heidän mielestään 3 000 on ihan liian alakanttiin, varsinkin sen vuoksi, että Patrik Isaksson on niin tunnettu artisti.

Festivaaliviikonloppuna 10.-11.6. esiintyvät muun muassa hänen ohellaan Fredrik Furu, the Visitors, Susann Sonntags, ylioppilaskuoro Brahe Djäknar, Jannike, Enskede Snickeri ja Trr Trr Trr.

Esimakuna festaritarjonnasta Patrik Isaksson - Du Får Göra Som Du Vill, Youtube video alla.

Sam Cygnel/IS

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram