Kvinnodag i Autoasi redan 3.3.

1.3.2018 - Michael Nurmi

autoasi

Markus Lindström i farten.

Bilserviceverkstaden Autoasi i Kimito firar den internationella kvinnodagen, som egentligen är den 8 mars, genom att bjuda på specialerbjudanden och en överraskningspresent till alla kvinnokunder lördagen den 3 mars kl. 10-14. Man lottar också ut ett besök för ansiktsvård hos skönhetssalongen Unik.

Rasmus Näsman berättar att han fick idén till begivenheten som merkonomstuderande vid Autoasi. Eleverna fick en uppgift som gick ut på att planera, marknadsföra och förverkliga en begivenhet. En av Autoasis övriga studerande är från Joensuu och det var han som berättade att man hade arrangerat en liknande tillställning där.

- Jag tyckte det lät som en bra idé och ville förverkliga något liknande här, berättar Näsman.

Att beakta kvinnodagen passade bra in. Näsman menar att många kvinnor verkar vara lite främmande för en bilserviceverkstad. På det här sättet kunde man kanske sänka tröskeln lite. Näsman hoppas förstås att så många damer som möjligt ska vara modiga och komma på besök, bekanta sig med verkstaden och arbetet där.

 

Teksti ja kuva: Kati Lönnqvist, Översättning: Ingrid Sandman

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram