Autoasi-korjaamolla vietetään naistenpäivää jo 3.3.

1.3.2018 - Michael Nurmi

autoasi

Markus Lindström työn touhussa.

Autoasi-korjaamo Kemiössä huomioi naisia 8.3. vietettävän kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi lauantaina 3.3. klo 10-14. Tapahtumassa on mm. erikoistarjouksia ja yllätyslahja kaikille naisasiakkaille. Arvonnassa on mahdollisuus voittaa klassinen kasvohoito Kauneushoitola Uniikkiin.

Rasmus Näsman kertoo idean tapahtumaan tulleen opintojensa kautta.

Opiskelen Autoasin kautta merkonomiksi. Saimme koulusta tehtävän, johon pitää sisältyä tapahtuman suunnittelu, markkinointi ja toteutus. Samassa koulussa on myös toinen Autoasin työntekijä Joensuusta. Hän kertoi, että he olivat järjestäneet siellä tällaisen tapahtuman. Mielestäni se kuulosti hyvältä idealta ja halusin toteuttaa samanlaisen täällä.

Naistenpäivä sattui sopivasti ajankohtaan. Moni nainen tuntuu vieroksuvan korjaamoalaa. Ajattelin, että näin päästään vähän lähemmäs asiakasta. Toivon, että mahdollisimman moni tulisi rohkeasti tänne tutustumaan paikkaan ja toimintaamme.

 

Teksti ja kuva: Kati Lönnqvist

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram