Kimbalot i Kimito fredagen den 28 april

kimbalot_ABL_netti

Kimbalot är våröppnings- och inköpsjippot för butikerna i Kimito centrum. Nu arrangeras Kimbalot för fjärde gången. 20 företag deltar. Se vilka de är i annonsen! Butikerna är öppna som normalt och några längre på kvällen.

Det finns saker att uppleva hela dagen. Produktdemonstrationer och erbjudanden för alla utlovas. Annonserna med erbjudandena och programmen finns i Annonsbladet den 27 april. En gratislänk till nästa veckas nummer finns på tidningens Facebooksida. Det lönar sig också att följa med företagens egna sociala medier.

Nytt för den här våren är Stämpeljakten som man kan delta i gratis. Hämta ett stämpelkort i något av de företag som deltar. Samla tio stämplar hos de företag som finns med på kortet och lämna det fullstämplade kortet i en Kimbalotlåda som finns på följande ställen: Hurrikaani, Mac Daniel’s Grill, Konditori Mazarin och K-Supermarket Kompass. Priser är bl.a. ett presentkort till Kasnäs bad, trådlösa hörlurar, presentkort m.fl. priser.

Arrangören, Annonsbladets chefredaktör Michael Nurmi säger att det är liv och rörelse från morgon till kväll i Kimito centrum under Kimbalot och han hoppas liksom alla företagen, att många tar familjen med och kommer och bekantar sig med utbudet, erbjudandena, produktpresentationerna eller för att dricka kaffe och äta lunch eller middag i de lokala restaurangerna.

Text: ABL

20.4_kompass_254x140_HighRes

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram