Kemiönsaaren Venehuolto deltar i Båtdagen

2_Makko_artikel

Mika & Marko Heinonen.

Makko Trailers och Kemiönsaaren Venehuolto har fusionerats. Det nya företaget heter Kemiönsaaren Venehuolto, vilket bäst beskriver verksamheten. Företaget presenterar sig i Kasnäs  på Båtdagen den 14 maj. Där visar man upp trailers av märket Respo. Marko Heinonen säger att också detaljerna är viktiga. Respo är försedda med stänkskydd som klarar av vikten på en normal människa. En nyhet är trailers utrustade med många små rullar. De har inte en tradtionell kölrulle utan många små hjul som stöder båten jämnt.

(artikeln fortsätter under annonsen)

kompass_254x140_abl_202218 copy

Heinonen berättar att firman har en uthyrningstrailer som är mycket efterfrågad. Trailern passar bra om båten har en besvärlig botten. Dessutom är det lätt att använda en trailer med små rullar.

Firman informerar också om den mobila båtservicen. Man visar dessutom upp olika styrpropellrar och ankarspel. Propellrar för akterstyrning finns i lager och det har kommit många nya motormodeller, bl.a. en motor som kan anbringas utanför båtens akterspegel. Allt detta och även traditionella förstävspropellrar kan man bekanta sig med under Båtdagen.

Text: Jerker Jokiniemi, Översättning.: Ingrid Sandman

Batdagannons_ABL_1-2_version2

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram