Högklassig båtservice i Kasnäs

AGS 2_artikel

Andreas Gröning

AG Service betjänar nu kunder också i Kasnäs. Andreas Gröning från företaget berättar att man har tre hallar och ytterligare förvaringsutrymme tillsammans med Petri Järvinen. Gröning tar upp och sjösätter båtar på olika håll på Kimitoön. Han framhåller att det ju är onödigt att köra båten till förvaring eller reparation till Kimito från Kasnäs när man nu kan göra allt i Kasnäs.

I Kimito förvaras ett åttiotal båtar och det finns plats för ytterligare några. I Kasnäs finns det mer ledig plats och där ryms också större båtar. I Kasnäs finns också varma utrymmen.

(artikeln fortsätter under annonsen)

kompass_254x140_abl_202218 copy

Utöver båtförvaring säljer och servar AG Service utombordsmotorer av märket Suzuki. Firman tillhandahåller också reservdelar. De delar och tillbehör som behövs oftast finns i hyllorna och ovanligare, som behöver beställas, kommer inom en vecka. Gröning berättar att det för ögonblicket är riktigt svårt att få tag på nya motorer.

Gröning utför också service på fyrhjulingar och vattenskotrar. Firman handlar sedan länge service på Can Am och Sea Doo. Nytt är att företaget servar även TGB-fyrhjulingar. Tack vare det förmånliga priset växer efterfrågan på TGB. 

Under BåtDagen den 14 maj förevisar företaget upptagning och sjösättning av båtar. I Kasnäs kan man se hur en båt tas upp. Samtidigt kan man ställa frågor och bekanta sig med företagets tjänster.

Text: Jerker Jokiniemi, Översättning.: Ingrid Sandman

AGS 3_artikel