Anneli Viljanen sadlar om

30.3.2023 - annonsbladet

Anneli_Viljanen_art

Anneli Viljanen

Anneli Viljanen har börjar som fastighetsförsäljare på Seaside Oy LKV och fungerar nu som Kristian Lindroos högra hand. Hon har drivit Ridstall Eskils i Genböle sedan 2012.

 

Hur kommer det sig att du börjar jobba inom fastighetsbranschen?

- Då det blev aktuellt för mig att fundera på branschbyte efter 15 års företagande och karriär inom hästsporten hade jag svårt att se mig i ett “vanligt jobb”. När jag fick höra om möjligheten att bli mäklare på en byrå med lång erfarenhet och karriär inom branschen visste jag att detta jobb är nåt för mig. Det är en bransch relaterat till prestation, människor och ombytliga dagar, där du hela tiden får lära dig nytt och på så sett utmana dig själv. Jag tycker att min personlighet och mina starkheter är som gjorda för detta jobb.

Du lämnar inte ridsporten?

Nej, det gör jag inte. Håller mig med ett mindre antal hästar då jag på fritiden tävlar i ridsport, dressyr är min gren och tävlar aktivt på nationell nivå med hästar jag skolat själv, med drömmen att en dag rida in på en Grand prix bana. Träningsuppdrag sköter jag också. Ridsporten kräver långsiktigt tänkande var det gäller att hålla sitt mål starkt i sikte även vid motgångar, definitivt något som lärt mig uthållighet. Det tysta språket mellan hästen och människan är något som fortfarande fascinerar mig efter 30 år.

Vilka andra fritidsintressen har du?

Jag konditionstränar i löpning och styrketränar på gym, och ja, jag är beroende av att träna, känslan efteråt är alltid fantastisk även om själva passet känns tungt.

Jag gillar även havet, naturen och anser mig vara mera en utomhus tjej som älskar utmaningar och är inte rädd för att göra det där lilla extra, då jag vuxit upp med två bröder och är mamma till tre pojkar så kan man väl säga att jag är van med rätt så aktiv takt och lärt mig en hel del annat också än smink och klänningar.

Vilka är dina egenskaper och styrkor?

Den långa karriären inom idrottsvärlden har lärt mig mycket om mig själv och andra, många saker går att direkt överföra till övriga delar i livet. Ge mig ett ett mål och uppdrag och du kan garantera dig att jag gör mitt allra bästa för att ro iland det med belåtenhet. Jag ser mig som en utåtriktad, glad, entusiastisk och energisk hästtjej som sadlat om, en ambitiös nykomling inom mäklarbranschen.

 

Text: ABL

30.3_kompass_254x140_HighRes

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram