Full fart i Yttis

Yttis personal_artikel

Yttis personal: Turo Tamminen, Susanna Nyman, Sabina Magnusson och Markku Jelekäinen.

Verksamheten i Road Café Yttis är i full gång igen efter en välbehövlig semester. Restaurangchef Sabina Magnusson konstaterar belåtet att Yttis hade en ”jättebra säsong” under våren och sommaren. Hamburgare, ribs, laxsoppa och pizza hade god åtgång inflikar kocken Markku Jelekäinen.

Förutom privatbokningar och catering, både till företag och privatpersoner, är personalen upptagen av november och december månads evenemang. Man serverade Farsdagsbuffé, och på kommande är pizzadagar och julbord vid fem tillfällen. Julbord för grupper bokas i förväg, i övrigt är man välkommen då Yttis har öppet. På allmän begäran upprepas Spanish Buffé den 20 och 21 november. Dessutom kan man beställa hämtmat.

(artikeln fortsätter under annonsen)

kompass_254x140_abl_202146

Efter jul har man redan fått privatbokningar. Yttis har plats för 40-50 gäster. I slutet av mars kommer köket att möbleras om för att få bättre funktionalitet. Målet är att få ökad smidighet i arbetet och kunna bredda utbudet av maträtter. Ommöbleringen ska vara klar till påsk säger Markku.

Öppettider och aktuella evenemang framgår av Yttis Facebooksida och på Instagram.

Text & foto: Mona Fernelius

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram