Voiko Alman toiminta muuttaa muualle?

Attendo_artikel

Hoivapalveluyhtiö Attendo on vuokralla Koulutue 12:a tiloissa.

Saaren vanhustenhuoltoa ja Almakotia koskevassa keskustelussa on nostettu esiin mahdollisuus, että kunta tai muu taho voisi vuokrata tai ostaa joko Attendon tai Esperin hiljattain valmistuneet kiinteistöt, jotta Almakodin toiminta voitaisiin muuttaa sinne. Attendo toimii Koulutie 12:a ja Esperi Mestaritie 18:a. Attendon kiinteistön omistaa Titanium Rahastoyhtiö Oy ja Esperin Pohjoismaiden Hoivatalot Oy. Kysyimme yhtiöiltä, jos vuokraus tai myynti voisi tulla kyseeseen. Titanium Rahastoyhtiö vastasi. Pohjoismaiden Hoivatalot näkee, ettei julkinen foorumi ole oikea paikka liikeasioihin liittyvälle keskustelulle.

 

Koulutie 12 vuokrattu – uudelleenneuvottelu edellyttäisi vuokralaisen suostumusta

Attendon tilat omistava Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistö on vuokrannut Koulutie 12:a kiinteistön hoivapalveluyhtiölle pitkäaikaisella sopimuksella.

Sijoitusrahaston toimitusjohtaja Tommi Santanen kertoo, että rahaston strategiana on omistaa ja vuokrata sekä joskus myydä kiinteistöjä.

– Näistä kuitenkin pitää neuvotella aina aivan erikseen ja tässäkin tapauksessa se edellyttäisi ns. kolmikantaa. Teknisesti kolmannelle osapuolelle vuokraaminen tai myyminen olisi mahdollinen muiden edellytysten toteutuessa, Santanen sanoo.

Hän lisää, että sijoitusrahastolla ei siten ole tarvetta toistaiseksi tehdä välttämättä mitään eikä oikeastaan edes voisi tehdä, koska tilat on vuokrattu Attendolle.

Teksti ja kuva: Sam Cygnel

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram