Teater Fjerdenin ensi-ilta lähestyy

Mariann_Timo_artikel

Puck (Mariann Huldén) & Oberon (Timo Pettersson).

Teater Fjerdenin näytelmä Kesäyön unelmalla (William Sheakespearin) on ensi-ilta huomenna. Lavalla nähdään kokonaisuudessaan 22 kemiönsaarelaista vaki- ja kesäasukasta, jotka kevättalvesta alkaen ovat harjoitelleet ohjaaja Veronika Mattsson-Korpakin valvovan silmän alla. Mattsson-Korpak on myös sovittanut näytelmän.

Mariann Huldén, joka oli viime vuonna ensimmäistä kertaa mukana teatterilavoilla Prinsessa Ruususessa, on myös mukana Kalkholmenin lavalla tänä kesänä. Hänen mukaan näytelmä on ollut positiivinen yllätys. Kovaa työ on nyt takanapäin ja Huldénin mukaan on aina ollut hauskaa saapua harjoituksiin.

- Vaikka se on vaatinut paljon aikaa, niin on aina ollut hauskaa saapua paikalle. Meillä on hyvä tiimi kasassa ja haluamme näyttää parhaan mahdollisen version tästä näytelmästä yleisölle, hän sanoo.

Kun karkeloissa ovat olleet mukana 22 henkilöä, niin Mattsson-Korpakilla ei ole aina ollut niin helppoa kasata harjoituskertoja, jotka sopisivat jokaiseen kalenteriin.

- Joskus on kyllä ollut turhautunut fiilis, mutta näin on kun harrasteteatterista on kysymys. Kaikilla on kuitenkin työ ja muuta tämän ohella, Huldén toteaa.

Kalkholmeniin pitää hänen mielestään kuitenkin tulla. Nyt kun kaikki alkaa olla valmiina ensi-iltaan hänen toiveissa on ainoastaan paljon yleisöä sekä hyvää säätä.

- Kesäteatteri on aina mukava. Kesäyön unelma kertoo ajankohtaisista asioista kuten rakkaudesta, petoksesta ja väärinkäsityksistä. Näytelmä sopii koko perheelle ja lavalla tapahtuu koko ajan asioita, joten kannattaa kyllä saapua paikanpäälle, Huldén meinaa.

Teater Fjerdenin Kesäyön unelmalla on ensi-ilta huomenna kello 18. Sitä esitetään myös lauantaina (klo 18) sunnuntaina (klo 15) sekä keskiviikkona (3.7) ja torstaina (4.7) klo 18. Näytelmä on ruotsinkielinen.

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram