Stickline pelaa kotona tärkeistä pisteistä

seidi_artikel

Kapteeni Seidi Lindroos uskoo että Stickline tulee olemaan vahvoja sunnuntain otteluissa.

SC Sticklinen naiset pelaavat isänpäivänä ensimmäistä kertaa kakkosdivarin salibandyä Taalintehtaan Ruukinhallissa. Sunnuntaina pelataan sarjan kolmas kierros ja vastustajiksi saapuvat Runosmäen Urheilijat ja SalPa. Kahden ensimmäisten kierrosten jälkeen Stickline majailee sarjataulukon pohjassa, mistä myös viikonlopun vastustajat löytyvät. Kaikki joukkueet samoilla pisteillä. Mitään suurempia johtopäätöksiä ei sarjataulukosta kannata tehdä, sillä ainoastaan neljä ottelua on pelattuna.

Joukkueen kapteenin, Seidi Lindroosin mukaan, pelit kakkosdivisioonassa ovat kovempia kuin viime kaudet alemmissa sarjoissa.

- Erityisesti tempossa ja fysiikassa ero on suuri. Kärkijoukkueet ovat myös pelillisesti hyviä. Olen kuitenkin sitä mieltä että vaikean ensimmäisen kierroksen jälkeen, jossa hävittiin molemmat ottelut, otimme viime kierroksessa isoja harppauksia eteenpäin. Silloin onnistuttiin myös ottamaan avauspisteet, voitto- ja tasapeliottelun ansiota, Lindroos kertoo.

Kun flunssat ja pienvammat ovat taaksejäänyttä elämää, näyttää siltä että vihreänutut saapuvat kotikattilaan melkein täydellä vahvuudella. Ainoastaan pitkään loukkaantuneena ollut Anette Granlund löytyy vielä lasaretin puolelta.

- On hienoa että myös junioritytöt ovat nyt saaneet nousta naistenjoukkueeseen. Taistelu pelipaikoista on kovaa, mikä on hyvä asia. Silloin kaikkien täytyy antaa kaikkeensa kentällä, jotta paikka pelaavasta kokoonpanosta avautuisi, Lindroos meinaa.

Katettuna on siis neljää tärkeää pistettä, jotka Stickline kotijoukkueena lähtee pitämään saarella.

- Mielestäni peli näyttää positiiviselta ja mitä pidemmäksi kausi etenee, sen paremmin tullaan pelaamaan. Lisäpotkua kotona pelaaminen totta kai antaa ja toivotaan että moni löytää tiensä halliin kannustamaan meitä voittoihin, Lindroos lopettaa.

SC Sticklinen ottelut pelataan sunnuntaina kello 12 ja 15.

 

Teksti: Jesper Lindblom, foto: scstickline_damer (Instagram)

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram