SOMMARENS VÄDER av Erik Sjöblom

vadretsommaren2017

Dessa iakttagelser är gjorda våren 2017 i Dalsbruk av Erik Sjöblom och inlämnat till redaktionen av Stig Österberg på Stigs Kontor & Foto.

Juli

Juli kommer in med ganska ostadigt väder, men dock varmt. Men det följer sol och mycket varma dagar. Vi har också åska här och kraftiga regnskurar någon dag. En mycket vacker juli. Kraftiga åskbyar några dagar i månaden

Augusti

Mycket vackra dagar har vi här flera dagar in i augusti. Vi får också någon åskby som har med sig regn och hårt väder. Men överlag har vi en fin augusti månad.

September

September kommer in, men betydligt kallare dagar och nätter. Men ändå så har vi fina soliga dagar. En ganska hård storm har vi här i medlet på månaden. Vi kan också få ganska mycket regn och hårda vindar. Ganska svala nätter i slutet på månaden.

Oktober

Vi har fina soliga dagar någon dag in i månaden. Men det mulnar och vi får mycket regn, och mycket, samt kraftiga vindar från sydost. Vi får sedan mycket kallare dagar och nätter, ja, kanske några frostnätter. I slutet på månaden mycket fina dagar.

Erik önskar en trevlig och skön sommar!

Väl mött på Baltic Jazz inkommande helg!

www.balticjazz.com

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram