Siltajuoksu liikuttaa kaikenikäisiä

Lauantaina 16.6. järjestettävä koko perheen kuntoilutapahtuma Siltajuoksu tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Nappulajuoksu tulee tarjoamaan varsinaisen liikunnan ilon juhlan perheen pienimmille. Alaikärajaa ei ole, vaan kaikki lapset saavat osallistua. Yläikäraja on 13 vuotta. Pienimmät voivat kävellä tai juosta vanhempien, tai sisarusten seurassa. Ennen juoksua osallistujille järjestetään yhteinen alkulämmittely.

Reitin pituus on noin 1 km ja se juostaan Taalintehtaan urheilukentän alueella. Kaikki osallistujat saavat mitalin. Ajanottoa juoksussa ei ole, vaan tapahtumassa painotetaan lasten liikunnan iloa ja aktiivisuutta, ei suorituskykyä.

MLL Kemiönsaaren paikallisyhdistys järjestää tapahtuman yhteydessä kasvojen maalausta, sekä tukee jäseniään, jotka osallistuvat Nappulajuoksuun maksamalla 2 € per juoksija osallistumismaksusta. Luvassa on myös pomppulinna. Kisa-alueella on lisäksi kahvila, josta saa virvokkeita. Varsinainen Siltajuoksu on vuosittain järjestettävä puolimaraton. Lähtö tapahtuu Taalintehtaalta, josta juoksu jatkuu kauniissa saaristomaisemissa Kasnäsiin. Kuntoilijoille suunnattu Siltakävely järjestetään ensimmäistä kertaa. Reitti kulkee Söderlångvikintien ja Kasnäsintien risteyksestä Kasnäsiin ja on pituudeltaan n. 13 km. Sillaltakin voi lähteä, silloin matka on n. 9 km.

Susanna Ginström-Wuorio ja Margita Swanson-Uggeldahl kertovat ilmoittautuneensa Siltakävelyyn.

Se kuulosti meistä kivalta jutulta. Ajattelimme, että se olisi mukavaa tekemistä yhdessä. Emme ole erityisemmin valmistautuneet, koska kävelemme säännöllisesti muutenkin paljon, noin 13 km:n lenkkejä. Aamulla tietysti täytyy tankata ja syödä kunnolla. Jos on kovin lämmintä, niin otamme vesipullot mukaan. Toivottavasti osallistujia on paljon, koska kävely on silloin vielä hauskempaa.

Lisätiedot: www.siltajuoksu.com

Teksti: Kati Lönnqvist, Översättning: Ingrid Sandman, Foto: Kati L / Arkisto

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram