September Open Taalintehtaalla 9.-10.9.

September Open utstallarkarta

Ilmaistapahtuma September Open Taalintehtaalla 9.-10.9. on laajentunut tänä vuonna kaksipäiväiseksi. Tapahtuma on Kemiönsaaren kunnan ja paikallisten yrittäjien yhteistyön tulos. Tapahtuma on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 2013. Viime vuonna kävijöitä oli 6000. Ohjelmaan sisältyy mm. aidot hevosturnajaiset, sekä keskiaikaiset saaristolais- ja sadonkorjuumarkkinat.

Ajattelimme sään takia laajentaa tapahtuman kaksipäiväiseksi. Huonon sään sattuessa on vielä mahdollisuus tulla toisena päivänä, September Openin koordinaattori ja Kemiönsaaren matkailupäällikkö Benjamin Donner kertoo.

Toimimme samalla konseptilla kuin ennenkin, mutta olemme halunneet panostaa lapsiin aiempaa enemmän. Lapsille on järjestetty mm. kasvomaalausta ja keppihevosten tekoa. Lisäksi he pääsevät kokeilemaan pehmomiekkailua, jousiammuntaa ja taistelutalutusratsastusta oikeilla hevosilla, keskiaikaisten saaristolaismarkkinoiden järjestäjä Jaakko Nuotio sanoo.

- Tämä on hyvä ajankohta, koska oikeastaan muualla ei ole enää tapahtumia. Tämä on tavallaan kauden päätös.

Olemme pyrkineet saada ohjelmasta mahdollisimman kattavan ja monipuolisen. Tänä vuonna meillä on enemmän musiikkia. Kolme bändiä tulee soittamaan rannan lavalla. Myös kaksi paikallista bändiä, Kake & Co ja Beauties and the beat esiintyvät Bio Ponyssa, Benjamin Donner jatkaa.

- Miniseminaarien aiheet keskittyvät vapaa-ajan asumiseen Kemiönsaarella ja ympäristöön ja Itämereen. Puhujia on useita.

- Varsinainen ohjelma loppuu lauantaina klo 19, mutta kaikki paikat voivat olla iltakymmeneen asti auki. Sunnuntaina ohjelmaa on klo 10-17. Paikalla on yli 100 myyjää ja yritystä. Taalintehtaalle pääsee Helsingin Turistibussin suoralla bussiyhteydellä Helsinki-Salo-Taalintehdas.

Launokorven vanhanajan bussi kuljettaa ihmisiä paikan päällä.

Lisää infoa tapahtumastai  ILMOITUSLEHDEN SEPTEMBER OPEN LIITE

September open 2017 News

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram