Osallistu kilpailuun – luo Kemiönsaaren oma leivos!

bakverk_artikelfoto_IMG_3825

Arkivfoto: Westers Trädgård - Westersin Puutarha  2017 / MN

SATAVUOTIAAN syntymäpäiväjuhla lähestyyja koko kansakunta on kutsuttu juhlimaan yhteistä sinivalkoista kahvihetkeä joulukuun ensimmäisellä viikolla. Kahvihuoneissa, kodeissa ja yhdistyksissä kahvipannut ovat kuumina. Me kuitenkin mietimme, mitä kahviin kanssa pitäisi tarjota?

MILTÄ Kemiönsaaren oma leivonnainen näyttää ja maistuu? Onko se kakku, piirakka vai pulla? Onko se värikäs ja mausteinen vai hienostuneen tyylikäs sekä ulkonäöltään että maultaan? Onko se hapan, makea vai ehkä suolainen?

PIDÄTKÖ sinä uusien reseptien luomisesta, kakkujen tai muiden leivonnaisten koristelusta? Oletko innovatiivinen keittiössä? Kemiönsaaren kunta etsii saarelle omaa nimikkoleivonnaistaan ja haastaa kaikki ammattilaiset, amatöörit ja salaiset kotileipurit osallistumaan haasteeseen!

MARRASKUUN toisena päivänä halukkaat leipurit voivat toimittaa leivonnaisensa sivistystoimen toimistoon (Arkadiantie 3) ennen kello 17:00. Leivonnaisen mukaan tulee liittää yhteystiedot, resepti ja lyhyt tarina leivonnaisen ideasta tai sen syntymisen motivaatiosta. Tarina selittää, miksi leivonnainen näyttää ja maistuu sellaiselta kuin se on ja kertoo mikä sen yhteys saareen on.

VOITTAJA palkitaan 300 € leivonta-aiheisella lahjakortilla. Voittaneen leivonnaisen resepti julkaistaan ja se toivottavasti päätyy mahdollisimman moneen koti- ja ammattileipurin kokeiluun. Me toivomme, että mahdollisimman monessa kahvipöydässä on Kemiönsaaren oma leivonnainen joulukuussa!

TUOMARISTOSSA on Tony Holtegaard, Kemiön Leipurin tj, Hans Ginlund, Ruukkimuseon johtaja, Cathina Wretdal-Lindström ja Hanna Mehtonen-Rinne Kemiönsaaren kunnasta. He arvioivat leivonnaisia seuraavien kriteerien mukaan: “Herkullista, hienoa ja yhdessä tekemisen iloa”. Ideasta kokonaisuuden takana saa ekstrapisteitä.

Lisätietoa antavat: Hanna Mehtonen-Rinne, puh. 040-751 9836 Cathina Wretdal-Lindström, puh. 044-377 0809

 

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram