Kemiön Puhelin palkkasi Wretdal-Lindströmin

Cathina-Wretdal-Lindstrom_artikel

Cathina Wretdal-Lindström

Kunnan markkinointisuunnittelijana 13 vuotta toiminut Cathina Wretdal-Lindström siirtyy Kemiön Puhelimen palkkalistoille asiakaspalvelutehtäviin työpaikkana yrityksen liike Kemiön keskustassa. Työt alkavat syyskuun 15. päivänä. 

Hän kertoo jo jonkin aikaa kokeneensa, että aika olisi kypsä uusiin haasteisiin. Kun tilaisuus tuli, päätös oli helppo.

– Olen kiinnostunut teknologiasta ja asiakaspalvelusta ja markkinointikokemukseni ovat hyödyksi uudessa tehtävässäni, hän sanoo.

Hieman haikealta tuntuu jättää työyhteisö kunnan kehittämisosastolla. Vuosien varrella hän on verkostoitunut ja oppinut sekä kokenut siellä paljon, josta on hyötyä uudessa työpaikassa. Wretdal-Lindström näkee yhtäläisyyksiä kehittämisosaston ja Kemiön Puhelimen välillä: tavoitteena on elinvoimainen kunta, jossa hyvä palvelu.

Kemiönsaarta hän kehuu varsinaiseksi helmeksi. Puhelinyhtiö on tärkeä tekijä kunnassa koska se tarjoaa saaristolle teknisiä ratkaisuja ja nopeita nettiyhteyksiä, jotka mahdollistavat etätyötä ja yrittämistä saaristossa.

Kemiön Puhelimen toimitusjohtaja Christian Lindroos iloitsee yrityksen uudesta työntekijästä. Hän kertoo yhtiössä pohdittaneen, mitä osaamista yritykseen juuri nyt kaivattaisiin. Todettiin, että teknistä osaamista riittää, mutta markkinointiin tarvittiin lisäresursseja.

– Kaupassa toimiessa tarvitsee hyviä sosiaalisia taitoja sekä myynti- ja asiakaspalveluosaamista, Lindroos sanoo.

Hän haluaa uuden työntekijän myötä myös vahvistaa yrityksen paikallisuutta ja toivoo yrityksen yhteistyön kunnan kanssa  hyötyvän Wretdal-Lindströmin mukanaan tuomasta verkostosta.

Text & foto: Rebecca Börman/IS