Kasnäsissa nyt ulkoilmakylpylä

badet_IMG_5926_artikel

Kasnäsin kylpylä aloitti syksyllä 2018 rakentaa ja viime viikolla projekti avattiin ihmisille. Kylpylää on suurennettu kahdella altailla sekä kahdella porealtailla. Isompi allas on 10,8 metriä pitkä ja sisältää vastavirran. Lastenallas on hieman pienempi ja siinä on kalteva pohja. Kaikki tämä kuuluu Kasnäsiin kehitykseen. 

– Tätä tehdään jotta alue kehittyisi sekä myös tulevaisuuden kannalta. Altaat on pidemmän ajan ollut haluttu lisäys asiakkaiden mielestä ja nyt se on valmis. Avoinna se tulee olemaan ympäri vuoden, hotellipäällikkö Tanja Liljeqvist sanoo.

Lämpö altaille tulee lähietäisyydellä sijaitsevasta Salmonfarmista,  sen poistolämmöstä. Jopa 12 yrittäjää ovat olleet mukana ulkoilmakylpylän rakentamisessa.  Liljeqvistin mukaan päivät ovat olleet pitkiä ja Kasnäsin puolesta ollaan todella tyytyväisiä yhteistyöhön. 

– Ilman näitä yrittäjiä, ulkoilmakylpylä ei seisoisi siinä tänä päivänä. On vaatinut tietoa, aikaa ja työntekoa mutta nyt kun kaikki on valmista niin fiilis on loistava. Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana auttamassa tässä projektissa ja toivottavasti moni saa hienoja hetkiä täällä niin kesän aikana kuin tulevaisuudessakin, Liljeqvist lopettaa. (JL)

 

Ulla-MajWIderoos

Ulla-Maj Wideroos invigde badet.