Jussin ja Jonaksen joulutunnelmointia

jussi_jonas_lindberg_artikel

Jussi & Jonas.

Joulu lähestyy ja on aika levittää joulun ilosanomaa. Isä ja poika, Jussi ja Jonas Lindberg, ovat tätä jo tehneet kuuden vuoden ajan. Musiikilla ja laululla he toivovat tuovansa jouluiloa kaikille.

Koronan vuoksi konsertteja ei ole enää kahteen vuoteen pystytty järjestämään livenä.

Tänäkin vuonna voit kuunnella joululauluja Johan Jussi Lindbergin Facebook-sivun kautta. Profiili on avoin kaikille ja halutessasi osallistua, voit maksaa pari lanttia heidän hyväntekeväisyystililleen. Kerätyt rahat menevät kokonaisuudessaan valittuun hyvään tarkoitukseen.

– Päätimme jo varhain, ettemme järjestä konsertteja ja se osoittautui oikeaksi päätökseksi kaikkien turvallisuuden vuoksi, Jussi Lindberg toteaa.

Yhdessä laulettavat kappaleet ovat pääosin vanhoja perinteisiä joululauluja, jotka luovat joulutunnelmaa, mahdollisesti muutama uudempi kappalekin on mukana. 

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

kompass_254x140_abl_202149

– Kotona on helpompi laulaa kameran edessä, mutta paljon hauskempaa olisi olla yleisön edessä, Jussi sanoo.

He ovat keränneet hyväntekeväisyyskonserteillaan yhteensä noin 60 000 euroa. Ensimmäisenä vuonna rahat jaettiin vanhainkotiin, toisena vuonna päivähoidossa oleville lapsille, kolmantena vuonna Tommie Mellers minne rf -tukiyhdistykselle, neljäntenä vuonna vanhukset olivat jälleen iloisia rahoista, viime vuonna viisi nopeustaulua hankittiin koulujen ja päiväkotien läheisyyteen, tänä vuonna rahat menevät taas päiväkodin lapsille.

Jussi ja Jonas ovat iloisia nähdessään, kuinka paljon hyvää he voivat tehdä ja kuinka paljon iloa he voivat muille tuottaa.

– Jos annat, saat myös takaisin, tavalla tai toisella. Se on mottoni, Jussi sanoo.

Jussi haluaa myös korostaa, kuinka paljon hän arvostaa poikaansa.

– Olen todella iloinen, että Jonas on mukana tässä. Ihailen hänen osallistumistaan, vaikka hän ei saa siitä mitään, ja vaikka hän on nuori, hän valitsee silti konsertit isänsä kanssa, Jussi kertoo ylpeänä.

Varainkeräyksen tarkoituksena on pystyä tarjoamaan ihmisille jotain ylimääräistä arjessa, esim. vanhuksille on järjestetty jokin esitys / muusikko ja Silva on pystynyt hankkimaan potkulaudat lapsille tai ehkä järjestämään retken.

Lindbergit sanovat olevansa kiitollisia nähdessään konkreettisesti, mihin rahat käytetään ja että ne jäävät saarelle. He haluavat kaikkien tietävän, että rahat menevät takuuvarmasti täysimääräisesti vain tähän tarkoitukseen, kassasta ei ole otettu edes kilometrikorvauksia vuosien aikana, jolloin he vielä pystyivät järjestämään konsertteja. He toivovat voivansa järjestää lisää konsertteja tulevaisuudessa, kunhan se katsotaan riittävän turvalliseksi.

Teksti: Heidi Lindberg, käännös JaanaA

 

Halutessasi auttaa, voit maksaa minkä tahansa summan hyväntekeväisyystilille

FI22 5550 0720 0426 81