Joulun markkinat näkyvät netissäkin

Kärratomtar

Saaren joulumarkkinakausi käynnistyi viime sunnuntaina Ytterkullan markkinoilla. Tänään, perjantaina, vietetään Taalintehtaan joulunavajaiset ja Västanfjärdin Kalkholmenilla järjestetään pikkujoulujuhlat ja -markkinat.

Lauantaina Kemiössä järjestetään Oskarinmarkkinat. Dragegårdenissa vietetään pikkujoulua.
Kahtena seuraavana viikonloppuna järjestetään lisää tapahtumia ja markkinoita: Hiittis-Rosalassa on joulukierros ja Tjudassa koetaan joulun tunnelmaa. Seuraavana lauantaina Kemiön koulukeskuksessa järjestetään perinteinen joulukatu ja sunnuntaina Taalintehtaan Vanhan verstaan joulumarkinat.

Matkailupäällikkö Benjamin Donnerin mielestä markkinat tarjoavat niin asukkaille kuin muualta saapuville hyvän mahdollisuuden ostaa paikallisia tuotteita.
- Markkinat ovat varsinaisia vetonauloja, jotka voivat houkutella vierailijoita saarelle. Tänä vuonna Kemiönsaaren markkinat saavat näkyvyyttä ”Saariston talvi” -teeman myötä Visit Turku -kotisivulla. Kemiönsaaren omilla matkailusivuilla teemana on ”Joulun tunnelmaa Kemiönsaarella”. Sinne on kerätty kaikki tapahtumat.

Oletko itse aikeissa käydä markkinoilla?
-Varmasti, mutta en vielä tiedä, minne menen. Yleensä olen käynyt Taalintehtaan joulumarkkinoilla.

Teksti: Sam Cygnel
Käännös: IS

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram