Huutokauppa Tehdasalueella

auktion6

Terästehtaan ensimmäinen huutokauppa pidetään Taalintehtaalla FN Steelin entisellä alueella 27.5.

 Konkurssipesän alue, kiinteistö ja irtaimisto, myytiin 27.4 Ab Dalsbruks Fabrik Oy:lle. Irtaimisto on inventoitu ja sen myyminen on aloitettu.

 Tehdasalueen huutokaupasta löytyy kaikki maan ja taivaan välistä. Myyntiin lähtee trukkeja, työvälineitä, öljyä, varaosia, hyllyjä ja paljon muuta.

– Tällä kertaa huutokaupataan ehkä eniten yrityksille, mutta kyllä täällä on tavaraa myös yksityishenkilöille. Uskon ja toivon että kama lähtee, monien vuosien huutokauppaaja Jyrki Paranko sanoo.

Dalsbruks Fabrik Oy:n Petri Järvinen on samalla linjalla.

– On laivabuumi päällä. Tavarat joka on tästä myyty on mennyt korkeammalla hinnalla kun vastaavat esineet myytin Koverharista neljä vuotta sitten, hän sanoo.

– Kaikki mitä on myyty, on mennyt huutokaupat.comsivuston kautta, Järvinen jatkaa.

 Kesän aikana kolme-neljää huutokauppaa tullaan alueella pitämään. Näiden lisäksi tavaraa myydään edellä mainitun verkkosivun kautta.

 – Seuraava huutokauppa 27.5 jälkeen pidetään joskus kesäkuun aikana, Järvinen kertoo.

Verstaan ylä-kerroksessa on todella paljon myynnissä, niiden joukossa alasimia, jotka Parankon mielestä ovat trendissä.

 - Miten isompia sen parempia, hän toteaa.

Satama-alueella viisi trukkia on myynnissä, trukkeja ei myydä lauantain huutokaupassa. Yksi on jo myyty ja on matkalla Yli-Kiiminkiin.

   - Kyse on Valmeteista ja SMV:tä, Paranko sanoo.

Esittely ja ennakkotarjousten jättö tapahtuu perjantaina 26.5 klo 12-16, sekä kaksi tuntia ennen huutokaupan alkua lauantaina 27.5. klo 11.

-        Joten tänne vaan yhdeltätoista, niin aloitetaan. Alue ei ihan sovellu lapsille, mitä voit ottaa huomioon, Järvinen lopettaa.

Lista ja kuvat tavaroista: huutokaupat.com

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram