Huutokauppa Tehdasalueella

auktion6

Terästehtaan ensimmäinen huutokauppa pidetään Taalintehtaalla FN Steelin entisellä alueella 27.5.

 Konkurssipesän alue, kiinteistö ja irtaimisto, myytiin 27.4 Ab Dalsbruks Fabrik Oy:lle. Irtaimisto on inventoitu ja sen myyminen on aloitettu.

 Tehdasalueen huutokaupasta löytyy kaikki maan ja taivaan välistä. Myyntiin lähtee trukkeja, työvälineitä, öljyä, varaosia, hyllyjä ja paljon muuta.

– Tällä kertaa huutokaupataan ehkä eniten yrityksille, mutta kyllä täällä on tavaraa myös yksityishenkilöille. Uskon ja toivon että kama lähtee, monien vuosien huutokauppaaja Jyrki Paranko sanoo.

Dalsbruks Fabrik Oy:n Petri Järvinen on samalla linjalla.

– On laivabuumi päällä. Tavarat joka on tästä myyty on mennyt korkeammalla hinnalla kun vastaavat esineet myytin Koverharista neljä vuotta sitten, hän sanoo.

– Kaikki mitä on myyty, on mennyt huutokaupat.comsivuston kautta, Järvinen jatkaa.

 Kesän aikana kolme-neljää huutokauppaa tullaan alueella pitämään. Näiden lisäksi tavaraa myydään edellä mainitun verkkosivun kautta.

 – Seuraava huutokauppa 27.5 jälkeen pidetään joskus kesäkuun aikana, Järvinen kertoo.

Verstaan ylä-kerroksessa on todella paljon myynnissä, niiden joukossa alasimia, jotka Parankon mielestä ovat trendissä.

 – Miten isompia sen parempia, hän toteaa.

Satama-alueella viisi trukkia on myynnissä, trukkeja ei myydä lauantain huutokaupassa. Yksi on jo myyty ja on matkalla Yli-Kiiminkiin.

   – Kyse on Valmeteista ja SMV:tä, Paranko sanoo.

Esittely ja ennakkotarjousten jättö tapahtuu perjantaina 26.5 klo 12-16, sekä kaksi tuntia ennen huutokaupan alkua lauantaina 27.5. klo 11.

        Joten tänne vaan yhdeltätoista, niin aloitetaan. Alue ei ihan sovellu lapsille, mitä voit ottaa huomioon, Järvinen lopettaa.

Lista ja kuvat tavaroista: huutokaupat.com