”Honey” -näytelmän kiertue-ensi-ilta Taalintehtaalla

Honey_0782_press

Åbo Svenska Teaterin ”Honey” lähtee kiertueelle ja saapuu lauantaina maaliskuun 24. pnä Taalintehtaan ”Talolle”. Esitys alkaa klo 15. Tove Appelgrenin kirjoittaman ja ohjaaman monologin esittää Kajsa Ek, joka nyt debytoi ÅST:ssa.

Ennenkuulumatonta on muun muassa, että nuori näyttelijä esittää peräti yhdeksää eri roolia. Päähenkilö Honeylla on neljä lasta kolmen eri miehen kanssa ja hankala suhde äitiinsä. Hän käy myös psykoterapeutin kuona ja kaipaa kahden ystävättärensä tukea. Vaikka ”Honey” kuvataankin feelgood -komediaksi ja yleisö pääsee tuon tuostakin nauramaan, näytelmä kuvaa mustan huumorin avulla sukulaisten ja yleensäkin ihmisten kanssakäymisen vaikeutta.

Ek tekee uskomattoman suorituksen. Hän pystyy antamaan uskottavuutta kaikille eri hahmoille puhutun ja kehon kielen avulla. Vuorosanat ovat oikeasta elämästä hyvinkin tuttuja. Näytelmän nuoret ja varttuneet hahmot ovat, karrikoinnista huolimatta, kuin oikeasta elämästä poimittuja.  

Text: Ingrid Sandman

Foto: pressbild/Pette Rissanen

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram