Vuokraa Taalintehtaalla vesiskootteri!

1_roblom_koivisto_artikel

Albin Röblom ja Noah Koivisto vuokraavat Taalintehtaalla vesiskoottereita.

Vasta ylioppilaaksi valmistuneet 19-vuotiaat Noah Koivisto ja Albin Röblom ovat perustaneet Aquarental-yrityksen. Se vuokraa Taalintehtaan vierasvenesatamassa vesiskoottereita. He ovat jo pidempään miettineet toimintaa. Kun kesä koitti, he tekivät päätöksen ja ostivat kaksi uutta skootteria vuokrattaviksi. Koivisto kertoo, että he itsekin pitävät skootterilla ajamisesta; se kuuluu kesän huippuhetkiin.

Kun he pohtivat skoottereiden ostamista omaan käyttöönsä he huomasivat skoottereiden olevan melko hintavia. Silloin he keksivät vuokraamisidean. Vierasvenesatama vaikutti olevan vuokraus toiminnalle oivallinen paikka. Koiviston mukaan se on paikka, missä lomailijat liikkuvat. Hän toivookin, että väki haluaisi tutustua mereen ja saaristoon vuokraamallaan skootterilla. Vierasvenesataman palveluiden kehitys odotetaan houkuttelevan entistäkin enemmän turisteja paikkakunnalle.

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

kompass_254x140_abl_202125

AQUARENTAL on käynnistänyt yhteistyön sataman kanssa jotta asiakkaat joustavasti voisivat vuokrata skootterin muutamaksi tunniksi, vuorokaudeksi tai viikoksi. Skootterit ovat SeaDoon pienempää mallia ja helposti hallittavissa. Skootterille mahtuu kaksi henkilöä. Ne eivät kuluta kovin paljon polttoainetta verrattuna suurempiin skootteri malleihin tai pienveneisiin.

Yrittäjät odottavat kauden käynnistyvän tosissaan juhannuksen tienoilla. Kesäksi on jo saatu varauksia. Taalintehtaalta pääsee nopeasti moniin mukaviin matkakohteisiin kuten Kasnäs, Örö ja Högsåra.

Nyt tarjolla on kaksi skootteria mutta suunnitelmia on tarpeen vaatiessa kehittää toimintaa. Tarkoituksena on tarjota vesisuksien vuokrausta. Palveluja markkinoidaan etenkin somessa ja kotisivulla. Taalintehtaalle on tarkoitus asettaa näkyviä mainoksia. 

Nuoret yrittäjät toivovat tietenkin oikein aurinkoista ja lämmintä kesää ja paljon asiakkaita.

Teksti & kuva: Maria Manelius, Käännös: IS

2_aquarental_artikel

Taalintehtaalta pääsee helposti vesiskootterilla tutustumaan moniin hienoihin saaristo kohteisiin.

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram