Voita 65” TV Kimbaloissa

Pääpalkintona Leimajahdissa tällä kertaa on 65” Finlux TV.

Kimbalot Kemiön keskustan kaupoissa järjestetään nyt perjantaina kuudetta kertaa. Tarjoukset löytyvät yritysten ilmoituksista tässä lehdessä. Kimbaloissa on mukaan Osuuspankki Raasepori, Café Kompass, Engelsbyn Tehtaat, Hurrikaani, K-Supermarket Kompass, Kemiön Apteekki, Konditori Mazarin, MacDaniels Grill, Paperipuoti, RTV, S-market, Säästöpankki, Taito Kemiö, Vahlbergin kauppa & Veikon Kone. Tapahtuma on käynnissä koko päivän, jotkut liikkeet ovat auki pidempään.

Pääpalkintona Leimajahdissa tällä kertaa on 65” Finlux TV. Ideana leimajahdissa on että jostain mukana olevasta liikkeestä haetaan leimakortti, leimataan kortti siellä ja 9 muussa liikkeessä ja palautetaan leimakortti Leimajahti-laatikkoon K-supermarketiin, Hurrikaaniin, RTV:n kauppaan tai MacDaniels ravintolaan. Kemiön Apteekkiin, Osuuspankkiin ja Pappersbodeniin voi myös jättää kortteja kassalle kuoreen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan hienoja palkintoja! Esim. 65” Finlux TV, sähkösavustin, Fiskars raivaussakset, 3 x Annonsbladet tuotekassi. Osallistuminen on ilmainen. Tarkista aukiolot ilmoituksista, että ehdit saada 10 leimaa.

Tarjolla on erilaista ohjelmaa. Paperipuodissa voi mm. tavata kirjailijoita ja saada kirja signeerattua, klo 11-13 Henry Clay Ericsson: Skäri-Quiz, klo 13-15 Mariella Lindén: Kring Strömborgs, om att leva vid strömmen ja klo 15-17 Lillemor Nyberg: Reform 2032.

Taito käsityökeskuksessa voi osallistua ambulanssikoirien ompeluun Project Liv yhdistykselle klo 12-17.
KSF:n jalkapallopojat syntyneet 2013 ovat Hurrikaanin edessä klo 12.30-18, tarjolla on makkaraa, mehua, kahvia, mokkaruutuja ja pika-arpoja. Tulot käytetään Alandia cup-turnauksen kustannuksiin tulevana kesänä.
Herkkujakin on tarjolla. Café Kompassissa on Tacoaperjantai, MacDanielsissa on Thairuokaa tarjolla ja Konditori Mazarin on auki jopa 20 asti.

Lisäinfoa ja tunnelmia Annonsbladetin facebooksivulla ja yritysten omilla sosiaalisen median kanavilla, #kimbalot.

TEKSTI: Michael Nurmi

Paperipuodissa voi tavata kirjailijoita ja saada kirja signeerattua.
Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram