Uusi Venekeskus

Strandberg_Lindström_artikel

Erika Strandberg, Kemiönsaaren kunnanjohtaja, toivotti Venekeskuksen lämpimästi tervetulleeksi takaisin Kemiön keskustaan ja toivotti paljon onnea ja menestystä jatkoon. Hän leikkasi punaisen nauhan Venekeskuksen hallituksen puheenjohtaja Ben Lindströmin kanssa.

Avajaisia juhlittiin kakkukahveilla ja asiakkaat ihastelivat uusia tiloja sekä hienoja veneitä. Erikoisuutena vielä huutokaupataan upea Riva, jonka lähtöhintana oli 1 euro. Huutokauppa on vielä kesken.

Venekeskuksesta löytyy kesän vesileikkeihin runsas valikoima kaikenlaisia houkutuksia.

Venekeskus on mukana VenePäivässä. Mestarintie 27, Kemiö.

AnteroQuarken_artikel

1. Tämähän on hieno kuin mikä! Varmasti tuo uutta pöhinää koko Kemiönsaareen! Uudisrakennus on aivan mittatilaustyönä tehty veneliike, avara ja valoisa, täällä on hyödynnetty uutta tekniikka valaisussa ja lämmityksessä, hehkuttaa Quarken Boats Oy:n toimitusjohtaja Antero Sundberg. - Quarkenilla olemme tosi tyytyväisiä. Meillä on kaksi jälleenmyyjää Suomessa, toinen on tässä ja toinen Jyväskylässä. Uusi myymälä on meille hieno homma, saaristo on tärkeä markkina-alue.

- Toivon, että kaikille tulee antoisa ja turvallinen veneilykesä, merkistä riippumatta, jatkaa Sundberg.

Jarmo Aho_artikel

2. Jarmo Aho on hankkimassa venettä, mutta valitettavasti tämä Yamarin 46 SC oli jo myyty. Esittelijänä oli toimitusjohtaja Anders Vahtola (vas.).

Roger_artikel

3. Roger Roman: Tulimme poikani kanssa vain katselemaan, veneenosto ei ole nyt ajankohtainen. Hienosti rakennettu, ja avara liike kyllä on.

Garmin_artikel

4. Pentti Koistinen: Juuri tällainen Garminin plotteri olisi tarpeellinen kalastusveneeseeni.

Freja&Juni_artikel

5. Freja Rudels, Venekeskuksen markkinoija.

-Tuntuu todella hyvältä olla taas täällä Kemiön keskustassa, tämä on meidän kotimme. Onneksi oli mahdollisuus olla välillä Björkbodassa, mutta täällä meidän pitää olla. Huolto ja talvisäilytys jäävät Björkbodaan, Kemiössä myydään vain veneitä ja tarvikkeita. Kuvassa on myös Frejan tytär Juni, joka avusti avajaisissa lasten aarrearkun hoitamisessa.

Pål_artikel

6. Pål Byman, Venekeskus, huolto

- Kyllä täällä nyt näyttää niin upealta. Tervetuloa venekaupoille, iso liike ja hyvät palvelut on täällä valmiina. Talon muoto on nyt fiksumpi kuin ennen, ei ole enää niin sokkeloinen, vaan ison neliön muotoinen tila, johon veneet saa näyttävästi esille.

- Moottoreiden toimituksissa on viivästymisiä. Monesti veneen runko on jo valmiina meillä, mutta moottori puuttuu. Jossain päin maailmaa saattaa jokin satama olla kiinni kuusi viikkoa syystä tai toisesta. Ja täällä me kaikki odotamme uusia moottoreita ja muita osia.

Venekeskuksella on valtuutettu Yamaha-huolto. (Kuva: Venekeskus)

Ämpäri_artikel

8. Ämpärikaupalla kaikkea tarpeellista veneilyyn.

7. Anders Vahtola, Venekeskuksen toimitusjohtaja

Me olemme Yamaha-liike. Olemme tehneet liikkeemme Yamahan uusimman Visual Identityn mukaan eli täällä on oikeat värit ja asiat. Liike kuvataan syksyllä, ja kuvat lähetetään Japaniin Yamahan pääkonttorille referenssikohteeksi.

Tavoitteenani on tehdä tästä liikkeestä pohjoismaiden referenssiliike, joka näyttää miten veneitä myydään lähellä asiakasta, saaristossa, mutta upeissa puitteissa eikä missään takapihalla. 

Venekeskus on panostanut uudisrakennuksessa teknologiaan, jolla voidaan valvoa ja ehkäistä tulipalojen ja muiden ongelmien syntyä. Uuden rakennuksen energiankulutus on vähäinen.

Vesileikkeihin_artikel

8. Vesileikkeihin on monia mahdollisuuksia.

Upea_artikel

9. Tämä ihanuus tavoitti netin kautta 10 000 Riva-fania.  Huutokauppa on tätä kirjoittaessa vielä kesken.

- Vene on vuonna 1975 myyty Monacoon. Sitten se oli Ranskassa vuosia, jonka jälkeen se on ostettu Suomeen. Suomessa ensimmäinen omistaja on vain ajellut veneellä. Seuraavat kaksi omistajaa kunnostivat sitä. Toinen teki sisustan ja kolmas tekniikan.

Nyt veneen kunto on hyvä ja teknisesti se on hyvin toimiva. Moottori on täysin kunnostettu ja siitä on dynamometrillä mitattu 309hv. Se on aika paljon ja moottorissa on tosi rouhea soundi, kertoo Anders Vahtola Venekeskuksesta.

Teksti ja kuvat Jaana Aartomaa

Batdagannons_ABL05052022_1-1

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram