ToVe parempi joukkue Porissa

Sven Ivars

FC Boda lähti Poriin pelaamaan ToVea vastaan. Ottelusta tuli Bodalle hankala ja rankka, punamustat kaatui lopulta 3-1 lukemin.

Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana. Hyvällä liikkeellä pelaava ToVe, vei peliä ja oli ensimmäisen puoliajan parempi joukkue.

Toinen puoliaika alkoi Bodan osalta paremmin, mutta 70 peliminuutilla kotijoukkue iski ensimmäisen, Kalle Marttilan toimesta. Maali tuli Bodapuolustuksen markkeerausvirheen jälkitilanteesta.

85 minuutilla ToVe lisäsi johtoaan, kun Joao Gaetti iski lukemat 2-0. Muutamia minuutteja aikaisemmin Jimmy Röblom oli kahden keltaisen kortin saattelemana ajettu ulos kentältä.

Sven Ivars sytytti Bodan viimeisen toiveenkipinän 91 minuutilla, kun hän kavensi ToVen johtoa 2-1. Loppuminuuttien rummutus laimentui kuitenkin kun Eemil Aavikko iski 3-1 osuman pelin kolmannella lisäminuutilla. Toejoen Veikot olivat kentän parempi joukkue ja vei pisteet ansaitusti.

Ivars, joka iski Bodan ainoan maalin ottelussa oli sitä mieltä että ottelu antoi hyvän opetuksen siitä mitä tapahtuu jos joukkue ei anna kaikkeensa koko ottelun ajan.

- Meille oli tullut liian mukava olo joukkueessa.  Saimme irti ainoastaan 80 % koneesta, mikä ei kolmosessa riittää pisteille. Siihen nähden, tämä oli ihan ansaittu nolla pisteen reissu. Otamme tästä opiksi että kaikki pisteet vaativat 100 % suorituksen, Ivars analysoi.

FC Boda pelaa seuraavan ottelunsa kotona 19.8 klo. 14.00, kun sarjakärki FC Åland vierailee Björkbodassa.