Take away tuoreita munkkeja vappuna Kerhotalolta

29.4.2021 - Michael Nurmi

munkit_ilmapalloilla

Munkkeja myydään Take Awynä Kerhotalon sisäänkäynnin vieressä klo 12 -14 välisenä aikana.

Taalintehtaan Kerhotalolla järjestetty vappupäivän tapahtuma on valitettavasti tänäkin vuonna peruttu. Taalintehtaan meripartio, joka toimii järjestäjänä, on saanut niin paljon kyselyitä ihmisiltä ”Kerhotalon munkeista” joista ihmiset eivät halua luopua, että mahdollisuus ostaa niitä Take Awaynä onnistuu tänäkin vuonna. Gun Hagelberg ja Camilla Nurmi paistavat, kuten yleensä munkit vappupäivänä ja niitä myydään Take Awynä Kerhotalon sisäänkäynnin vieressä klo 12 -14 välisenä aikana.

Edellinen lippukunnanjohtaja Lefa Lindgren lahjoittaa ainekset tukeakseen Taalintehtaan meripartiota, ja hän ottaa myös vastaan munkkitilaukset. Dalsbruks Sjöscouterin Facebooksivulla lisää tietoa. Munkkien tilaus kuuluu tehdä etukäteen, joten muista tehdä se viimeistään perjantaina 30.4. Rahat menevät lippukunnan toimintaan, erityisesti leiri- ja purjehdustoimintaan. Lippukunta lahjoittaa myös munkkeja joka vuosi Dahliakodin asukkaille ja henkilökunnalle.

Teksti: Maria Manelius

kompass_254x140_abl_202117

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram