Sydämen aaltopituudella

konsert_artikel

Dragsfjärdin seurakuntatalossa pidetään keskiviikkona Sydämen aaltopituudella -niminen konsertti. Sydänviikko on silloin käynnissä ja konsertin järjestää Kemiönsaaren seurakunta yhdessä Kemiönsaaren Sydänyhdistyksen kanssa. Yhteistyötä tehdään ensimmäistä kertaa. Kiitämme laulaja / viulinisti Silja Petterssonia tästä konsertista. Pettersson on kolmen vuoden aikana aktiivisesti opiskellut laulua menestyksekkäästi.

Silja Petterssonin lisäksi saamme kuulla hänen opettajaansa, oopperalaulaja Juha Kotilaisen laulua. He laulavat sekä sooloa että duettoja. Kotilainen kuuluu Suomen valovoimaisimpiin barytoneihin. Hänen kattavaan ohjelmistoon kuuluu oopperaa, liedejä ja kirkkomusiikkia. Kotilainen on esiintynyt monissa Euroopan oopperataloissa ja on toiminut solistina m.m. Melbournen sinfoniaorkesterille. 

Pettersson ja Kotilainen esittävät liedejä sekä ruotsiksi että suomeksi, ja ja helmiä eri oopperoista, kuten The Phantom of the Operasta, Rigolettosta ja Cats-musikaalista. Heitä säestää musiikkitieteiden maisteri, pianotaiteilija Marie Körkkö.

Järrjestäjä toivottaa tervetulleeksi konserttiin Dragsfjärdin seurakuntatalolle keskiviikkona 8 toukokuuta klo 18. Huom! Kellonaika! Vapaa pääsy, mutta ohjelmalehtisiä voi ostaa à 10 €. Kahvitarjoilu. (ABL/SAM)