[mp_image id="360" size="full" link_type="custom_url" link="#" target="false" caption="false" align="left" margin="none,15,none,none"]

Kolmonen kutsuu. Vas. Markus Niemi, Gisela Sjöblom, Johanna Sjölander, Maria Manelius, Anette Abrahamsson, Emilia Sjöblom, Susanna Sjöqvist, Seidi Lindroos. Alh.vas. Emilia Gustafsson, Jasmine Hagelberg, Emelie Lindblom, Matilda Manelius, Madeleine Hakalax.

[/mp_span]

[/mp_row]

[mp_row]

[mp_text]

SC Stickline pelaa ensi kaudella naisten kolmosdivisioonassa salibandyssa. Nousu varmistettiin kun joukkue sijoittui toiseksi, kolmosdivisioonan toisella karsintakierroksella, joka pelattiin viikonloppuna Taalintehtaalla. Vastustajina Ruukinhallissa olivat Loisto III Turusta, jotka olivat tehneet Sticklinelle seuraa ensimmäiseltä karsintakierrokselta edelliseltä viikonlopulta. Näiden joukkueiden lisäksi mukana taistelemassa paikoista kolmoseen, olivat putoamisvaarassa olevat joukkueet kolmosesta, Uudenkaupungin USB sekä Salon SalPa. Ratkaiseva karsintakierros pelattiin turnausmuodossa, missä kaikki joukkueet kohtasivat toisensa.

Ensimmäisen ottelun vastustaja oli Loisto III, joka oli pelannut Sticklinen kanssa nelosessa tällä kaudella. Vihreät saivat erinomaisen alun otteluun, kun Susanna Sjöqvist laukoi jo 28 sekunnilla pallon ohi Loisto maalivahdin. Otteluiden merkitys nähtiin kentällä, ja molemmat joukkueet pelasivat varmasti kotiinpäin, mikä esti maalintekopaikkojen syntymistä. Toisessa erässä Sticklinella oli saumat lisätä johtoaan, kun joukkue sai ylivoiman. Joukkue ei kuitenkaan onnistunut rakentamaan mitään jälkipolville kerrottavaa. Loiston suoraansyötöstä laukausyritykset maalin edustalta, joita joukkue oli hakenut läpi ottelin toi kolmannen erän alkupuolella tulosta, ja joukkue tasoitti ottelun. 1-1 oli lukemat myös kun summeri soi ja joukkueet tasasivat pisteet.

Stickline aloitti myös toisen ottelunsa USB:ta vastaan väkevästi. Emilia Gustafsson antoi kanuunansa laulaa, kun ottelua oli pelattuna vasta 50 sekuntia ja armoton tykki lauloi yllättyneen USB veskarin takana Sticklinen maalin merkeissä. Vihreät dominoivat totaalisesti toisen ottelunsa mutta antoi kahdella jäähyllään avaimet otteluun USB:lle. Stickline tappoi kuitenkin hienosti USB:n molemmat ylivoimayritykset ja kolmannen erän alussa Sticklinen kapteeni Seidi Lindroos vei Sjöqvistin syötöstä vihreät 2-0 johtoon. Johtoasema piti loppuun asti ja joukkue otti tärkeän voiton 2-0 lukemin.

Kolmannessa ottelussa SalPa näytti minkälaista peliä kolmosessa voidaan pelata ja Sticklinen jäi lähtötelineisiin heti alusta. Kuusi minuuttia oli pelattuna kun joukkue laittoi ensimmäisen kerran pallon ohi päivän aikana vakuuttavasti pelanneen Wilma Erikssonin. Vihreiden sysimusta erä sai jatkoa noin 40 sekuntia myöhemmin kun SalPa toistamiseen onnistui maalinteossa. Ennen ensimmäistä erätaukoa SalPa laittoi vielä kertaalleen pelivälineen verkon perukoille ja antoi myrskyvaroituksen Sticklinelle, siitä mitä kolmosessa tuleman pitää. Sticklinen ensimmäiset paikat ottelussa tulivat toisessa erässa, mutta Sjöqvist ei onnistunut maalinteossa. Kaveri kuitenkin iski ja kun 21 minuuttia oli pelattuna SalPa lisäsi johtoaan jo 0-4. Sticklinen valmentaja Markus Niemi, otti kolmannen erän lopulla vielä aikalisän ja kokosi joukkueen. Tämän jälkeen Stickline myös onnistui antamaan kotiyleisölle maalin. Ainoastaan kahdeksan sekuntia oli jäljellä, kun Emelie Lindblom onnistui Gisela Sjöblomin syötöstä kaukolaukauksellaan ja iski samalla ottelun loppulukemat 1-4.

Sticklinen valmentaja Niemi oli ylpeä ja iloinen, kun joukkue oli onnistunut varmistamaan paikan kolmoseen ensi kaudeksi, kotiyleisön edessä Ruukinhallissa.

- Ensimmäiset kaksi ottelua toivat meille paikan kolmoseen, ja erityisesti toisessa pelattiin hyvää salibandya. Kolmannessa ottelussa olimme väsyneitä. Naiset saivat kuitenkin nähdä miten paljon meillä on töitä edessä jotta taisteltaisiin sijoituksista kolmosessa ensi kaudella. Ottelu oli näin hyvä läksy joukkueelle mitä tulemaan pitää, Niemi sanoo.

- Voimme kuitenkin olla ylpeitä ja otamme nyt ansaitun tauon. Jotta pärjäisimme kolmosessa, meidän on kyllä otettava vielä harppaus eteenpäin. Uskon kuitenkin että meistä on kolmoseen, Niemi lopettaa Sticklinen nousujuhlinnassa.

SC Stickline – SalPa, 1-4

SalPa ja SC Stickline pelaavat naisten 3 divisioonassa ensi kaudella. Stickline ja USB jäivät tasapisteisiin (4), mutta Stickline nousee kolmoseen voitettuaan joukkueiden keskinäisen ottelun.