Söljeholmen Marinan venepaikat kiinnostavat

Ronny Blomqvist
Ronny Blomqvistin mukaan veneilyn helppous on tärkeää. – Meiltä saa kaikki tarvittavat palvelut, veneen, laituripaikan, huollon ja talvisäilytyksen. Astrum Veneen myynti siirtyy Kemiön keskustasta Söljeholmen Marinaan kesäksi.

Ronny Blomqvist kertoo yhä useamman veneilijän haluavan helppoutta veneilyltä. Söljeholmen Marina tarjoaa kaikki palvelut, laituripaikka, huolto ja talvisäilytys löytyvät helposti samasta pihapiiristä. Satamatoimintojen suosio kasvaa jatkuvasti. 

– Veneelle halutaan hyvä huolenpito mahdollisimman helposti, etenkin tänä talvena kysyntä on kasvanut merkittävästi, Blomqvist kertoo. 

Söljeholmen Marina panostaa helppouteen, koko kesän voi viettää veneilleen ja syksyllä, kun veneilykausi päättyy, avaimet tiputetaan huollon avainluukusta sisään. Vene huolletaan ja laitetaan talvisäilytykseen. Säilytystilaa on 1200 neliötä lämmintä ja 2100 neliötä kylmää hallitilaa. 

– Meillä on eri kokoluokan veneitä, eli pienestä 5 -metrin pulpettiveneestä isoihin 40 jalkaisiin saakka, Blomqvist kertoo.

Kesällä Söljeholmenissa ovat kaikki Astrum Veneen demoveneet ja venemyynti. Venemyyjä Peter Sjöqvistin mukaan veden äärellä on helppo myydä ja asiakkaat tykkäävät koeajomahdollisuudesta. Blomqvistin mukaan venekaupan hiljeneminen ei näy Söljeholmenissa, vaan laituripaikkoja, talvisäilytystä ja huoltoja kysytään yhtä paljon, kuin aikaisempinakin vuosina.

TEKSTI & KUVA: JERKER JOKINIEMI

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram