Sinua tarvitaan 30.7.

28.7.2022 - annonsbladet

FC_Boda_artikel

Torbjörn Kevin arvelee, että hän pelaisi keskikentällä pelinrakentajana, jos olisi mukana joukkueessa pelaajana. Hän aikoo kuitenkin pysyä hallituksessa vaikka istuukin haastattelun ajan vaihtopenkillä.

Nyt kaikki sankoin joukoin kannustamaan FC Boda voittoon 30-vuotis juhlaottelussa! Vastustajana on sarjaa johtava Piikkiön Palloseura, joka on pahin mahdollinen vastus. FC Bodan puheenjohtaja Torbjörn Kevin toivoo, että kaikki entiset puheenjohtajat, hallituksen jäsenet ja pelaajat ystävineen tulisivat Björkbodaan kannustamaan ja julistamaan, että seniorijalkapallolla on tulevaisuutta Kemiönsaarella.

Tällä hetkellä seura pelaa vitosdivisioonassa, mutta kaikki pelaajat ovat saarelaisia. Se on sopiva taso, silloin kun halutaan käyttää omia pelaajia. Ensimmäisinä vuosina seura kävi jopa kakkosdivisioonassa, mutta silloin oli paljon vieraspelaajia.

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

28.7_kompass_254x140_HighRes

- Siinä ei ole mitään ideaa, että olisi tuntemattomia, ulkopuolisia pelaajia, sanoo Kevin.

Sen vuoksi on tärkeää, että tullaan kannustamaaan omia poikia voittoon, vaikka tämän vuoden pelit eivät ehkä olekaan kulkeneet ihan toivotun mukaisesti. Sen suurempi tarve kannustukseen.

- Se olisi valtava inspiraation lähde nykyiselle johdolle ja joukkueelle. Nyt tarvitaan tsemppiä, huomauttaa Kevin.

Tauolla pelataan rangaistuspotkukilpailua, johon tykittämään tulee vanhoja FC Bodan pelaajia, kuten Thomas ´Tumppi´ Lagerroos, legendaarinen kaveri. Hän on tehnyt toiseksi eniten maaleja FC Bodan historiassa. Muita osallistujia ovat Fredrik Lauren, Kristian Ginman, Robert Broman ja Tommy Björkqvist. Maalissa Bodan nykyinen mv-valmentaja Erald Gjondedaj.

Torbjörn Kevin_artikel

FC Boda Stiftelseurkund 15101992

Pelin jälkeen yleisö on tervetullut Kubuun tutustumaan FC Bodan 30-vuotisjuhlanäyttelyyn. Esillä on seuran toimintaan liittyviä pelipaitoja, verkkareita ja seuran toimintaan liittyviä tavaroita, tekstejä ja kuvia. Näyttelyyn voi tutustua 30.7. pelin jälkeen. Näyttelyn on kuratoinut Lisa Roberts.

Varsinaista 30-vuotisjuhlaa vietetään 12.11.-22 Brukshallenissa, Taalintehtaalla. Sinne ovat kaikki FC Bodan ystävät tervetulleita, maksua vastaan tietenkin. Luvassa on juhlaruokailua, bändeinä Showdown ja Kake & Co sekä arpajaiset, jossa voittona on mm. Tim Sparvin pelipaita. Kannattaa laittaa päivämäärä ylös.

Paikalliset yritykset tukevat FC Bodaa. He kokevat tärkeäksi, että saarella on oma fudisjoukkue. Seuran talous on kunnossa, sponsoreita riittää. Pelaajien ikärakenne koostuu junnuista senioreihin, Paras maalintekijä Sven Ivars taitaa olla vanhin pelaaja. Old boyseja on ilahdutavan paljon mukana.

 

FC Bodan hallitus:

Torbjörn Kevin, pj

Johan Fredriksson, varapj / rahastonhoitaja

Satu Zwerver, sihteeri

Leif Byman

Markus Dahlbom

Peter Eriksson

Esko Antikainen, varajäsen

Kauko Pietikäinen, varajäsen

Patrik Boman, varajäsen

 

Teksti & kuva: Jaana Aartomaa

Bodaexpo

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram