Siltajuoksusta koko perheen kuntoilutapahtuma

21.3.2018 - Michael Nurmi

3personer_broloppet

Hasse Ginlund, Michael Nurmi ja Ole Sjöblom kuuluvat Siltajuoksun järjestäjiin.

Lövö Broloppet – Siltajuoksu on vuosittain järjestettävä puolimaraton Taalintehtaalta Kasnäsiin. Se juostiin ensimmäisen kerran Lövön uuden sillan kunniaksi vuonna 2011. Nyt kahdeksatta kertaa järjestettävä juoksutapahtuma on uudistumassa koko perheen kuntoilutapahtumaksi. Puolimaratonin lisäksi uutuutena on Siltakävely ja Nappulajuoksu.

Siltakävely on noin 13 km:n pituinen kuntokävely Söderlångvikintien ja Kasnäsintien risteyksestä Kasnäsiin. Osallistujille on järjestetty linja-autokuljetus Taalintehtaan urheilukentältä lähtöpaikalle ja takaisin Kasnäsista Taalintehtaalle.

Nappulajuoksu on leikkisä noin kilometrin pituinen kuntojuoksu alle 13-vuotiaille ja se juostaan Taalintehtaan urheilukentän alueella. Sekä Siltakävelyssä, että Nappulajuoksussa halutaan erityisesti painottaa liikkumisen iloa.

Siltajuoksutapahtuma starttaa Taalintehtaan urheilukentällä 16.6. klo 11.30. Tapahtuman järjestäjinä toimii Ilmoituslehti, Gymnastik- och Idrottsföreningen Jäntevä, Actiwell ja FC Boda r.f. yhteistyössä Kasnäsudden Ab:n/Hotel Kasnäsin kanssa. Ilmoittautuminen on auki netissä osoitteessa www.siltajuoksu.com.

Halusimme järjestää sellaisen tapahtuman, johon koko perheellä olisi mahdollisuus osallistua, Michael Nurmi Ilmoituslehdestä kertoo.

Viime vuosina osallistujamäärä on vähentynyt. Laskimme osallistumismaksuja, että kynnys tulla mukaan on mahdollisimman matala. Tämä on ainutlaatuinen tapahtuma, jossa pääsee nauttimaan hienosta ruukki- ja saaristomiljööstä liikunnan ohessa. Maaliin tultua pääsee suoraan pesulle kylpylään ja syömään. Sellainen ei ole kovin tavallista tällaisissa tapahtumissa.

Siltakävelyyn voi esimerkiksi haastaa kaverin mukaan, tai osallistua isommalla porukalla ja pukeutua vaikka jonkun teeman mukaan. Hauskaa saa olla. Tämä on ensimmäinen isompi tapahtuma saarella ennen kesäsesonkia ja sitä voisi oikeastaan pitää kesäkauden avauksena.

Ole Sjöblom Jäntevästä kertoo ilmoittautumisen tapahtuneen aiemmin aina sähköisesti.

Nyt haluamme antaa mahdollisuuden ilmoittautua myös paperilomakkeella Taalintehtaan pääsiäismarkkinoiden yhteydessä. Maksu tapahtuu käteisellä. Toivomme saavamme paljon paikallisia mukaan tapahtumaan.

 

Ilmoittautuminen ja lisäinfoa: www.siltajuoksu.com

Facebook: Broloppet-Siltajuoksu

www.siltajuoksu.com sivuston lisäksi Actiwell Kemiössä voi ilmoittautua

peter_IMG_2511

Actiwell gymissä Kemiössä voi nyt myös ilmoittautua Siltajuoksun kolmeen eri tapahtumaan. Maksu tapahtuu käteisellä, osallistumismaksut ovat ajallisesti porrastettuja, nyt 31.3 asti esim. Siltajuoksuun pääsee 45 eurolla ja Siltakävelyyn 20 eurolla, Nappulajuoksuun pääsee 10 eurolla. - Annamme myös mielellämme vinkkejä harjoitteluun, kertoo Peter Eggert.

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram