Sen seitsemän sortin herkkuja

Sabina Ekholm_artikel

Sabina Ekholm valmistaa joulukoriin karpalohyytelöä.

Joulu – mikä ihana tekosyy herkutella. Ja nyt se on helpompaa kuin koskaan, tilaa makoisat jouluherkut etukäteen ja nouda Lähipuodista. Näin et jää mistään paitsi. Herkkukori on arvostettu myös lahjana.

Tavoitan Lähipuodin Sabina Ekholmin keittämästä karpalohyytelöä. Ihana tuoksu tulvahtaa kattiloista, joulutunnelma on käsinkosketeltavissa.

- Nyt on kiireistä aikaa, toteaa Ekholm. Valmistamme joulun herkkukoreja yhdessä Kieloniemen Luomutilan Labbnäs Semesterhem, Laxtomten, Söderlångvikin kartanon, Björknäsin puutarhna, Kullas Gårdin kanssa. Keksin idean viime vuonna, kun emme päässeet joulumarkkinoille koronan takia.

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

ABN25112021_01

Tänä vuonna onneksi saa tapahtumia taas pitää. Mutta näitä joulun herkkukoreja saa vain tilaamalla ja maksamalla ennakkoon. Iso herkkukori maksaa 70€ ja Pieni herkkukori on 45€.

Molemmista koreista löytyy hunajaa, tyrnilimppua, omenamehua, mansikkaglögiä, omenasinappia ja Paholaisen hilloa. Pienessä herkkukorissa on lisäksi pikkuleipiä.

Isoon koriin mahtuu myös gluteenitonta näkkileipää, omenahilloa, vadelmaglögiä, kurkkusalaattia, vadelmaonni-hilloa ja karpalohilloa.

Korit voi tilata: Jouluherkkukori

Teksti ja kuva: Jaana Aartomaa

Black-and-red-black-friday-2021_Web

Tarjous koskee uusia Digi-tilauksia ja vaihtaessa paperilehden Digi-lehteen. Tarjouksen päätyttyä tilaus jatkuu automaattisesti normaalihintaisena kestotilauksena (55€ vuosi).

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram