Sarjajumbo riisti pisteen Bodalta

Moni olisi voinut uskoa että luvassa olisi ollut helppo ottelu Bodalle, kun sarjajumbo PaiHa saapui Björkbodaan. Toisin kuitenkin kävi ja yleisö sai nähdä kovan kamppailun, jossa joukkueet lopulta jakoivat pisteet.Moni olisi voinut uskoa että luvassa olisi ollut helppo ottelu Bodalle, kun sarjajumbo PaiHa saapui Björkbodaan. Toisin kuitenkin kävi ja yleisö sai nähdä kovan kamppailun, jossa joukkueet lopulta jakoivat pisteet.

FC Boda sai kauniin hyökkäyksen jälkeen, ottelun seitsemännellä minuutilla, unelma alun otteluun kun Djibril Lakh upotti kauden ensimmäisen maalinsa näyttävästi. Ainoastaan minuutteja myöhemmin, PaiHalle vihellettiin rangaistuspotku sotkuisen Bodan maalialuetilanteen jälkeen. Boda-pelaajat vaativat vapaapotkua sen jälkeen kun Erald Gjondedaj kaadettiin kaksintaistelussa. Tuomari Joonas Salminen oli kuitenkin toista mieltä ja vihelsi PaiHa-pelajalle jälkitilanteesta rangaistuspotku. PaiHan kapteeni Elja Heiskanen laittoi rangaistuspotkun vuorenvarmasti verkon perukoille ja tauluun lukemat 1-1.

Ennen puoliajanviettoa, vierailijat Paimiosta menivät ottelussa 1-2 johtoon. Heiskasen pitkän rajaheiton jälkeen, joka muutenkin oli PaiHan paras hyökkäysase ottelussa, Juuso Jaakkola iski pallon maaliin.

Toinen puoliaika ei ehtinyt kauan vanhentua, kun Boda-yleisöä palkittiin Lakhin loistokkaalla vapaapotkulla, joka meni suoraan oikeaan ylänurkkaan.

PaiHa sai vielä unelmapaikan mennä johtoon, kun joukkueelle tuomittiin päivän toinen rangaistuspotku. Tällä kertaa Gjondedaj kuitenkin veti pidemmän korren ja poimii laukauksen. Myös Bodalla oli paikkoja pisteiden pitämiseen  Kemiönsaarella, mutta tulosta ei syntynyt. Alusta asti oli kovaa taistelua, FC Bodan kapteeni Jens Skog meinaa. Hän ottaa myös esiin PaiHan ensimmäiseen maaliin johtanutta tilannetta, joka hänen mielestään oli todella epäselvä.

- Mielestäni tuomari olisi pitänyt viheltää vapaapotkun meille, kun vastustajaa iski Erladia lujasti. Tällaista kuitenkin sattuu ja olisimme voineet puolustaa tilannetta paremmin. Läpi ottelun olisimme pitäneet, näin jälkiviisaasti, pitäneet yrittää pitää pallo maassa, koska he olivat todella hyviä ilmatilassa.

Skog toteaa kuitenkin että tällaisia otteluita tulee ja että ottelun pettymys otetaan mukaan polttoaineeksi seuraavaan otteluun.
FC Bodan joukkueessa, Djibril Lakh oli kentän paras pelaaja. Oli todella ilahduttavaa että hän sai iskeä hänen kauden ensimmäiset maalit. Vierailijoiden joukosta Elja Heiskanen oli ottelun paras, niin kuin viime ottelussakin.

Seuraavan ottelun FC Boda pelaa 12.7 vieraskentällä ToVea vastaan.