Robin’s Marin laajentaa toimintaansa

robinsmarin_artikel

Robin´s Marinin uusi halli. Meren puolelta näkyvät vanhat pyöreät öljysäilijöperustat.

Taalintehtaan Oljeholmenille rakennetaan suuri halli. Yrittäjä Robin Huldén on ostanut alueen kunnalta ja laajentaa toimintaansa. Alue käsittää ennen Tyskaholmenista erillään ollutta Oljeholmenia. Siihen kuuluu myös pieni saari Lusholmenin lahdessa. Lahden vesialueen Huldén vuokraa. Pienen saaren rantaan on kunnostettu vesillelaskuramppi. Lahteen hän asentaa laitureita; sinne tulee venepaikkoja vuokrattavaksi. Koko alue on n. hehtaarin kokoinen.

ROBIN´S MARINILLA on ennestään kolme hallia Pohjois-Lemobrossa Puolukantiellä. Sielläkin toiminta jatkuu. Yksi halleista on veneiden pesua varten, kahdessa toisessa pieniä veneitä huolletaan ja pidetään talvisäilössä. Parhaillaan halleissa on n. 40 venettä.

Kun uusi 400 neliön kokoinen halli Oljeholmenilla valmistuu, sinne voi veneiden koosta riippuen ottaa 10-15 lisävenettä talvisäilöön. Sinne mahtuu aina 11 metrin pituisia veneitä. Oviaukot ovat 5 metriä korkeita. Uuteen

halliintulee myös huoltotilat.

Huldénin mukaan asiakkaat useimmiten haluavat koko paketin, talvisäilytyksen ja huollon. Asiakkaina ovat enimmäkseen vapaa-ajan asukkaat, mutta paikallisiakin asiakkaita on. Huldén vaihtaa laitteistoja, suorittaa asennuksia, veneiden pohjamaalausta, pesua ja vahausta. Joihinkin töihin hän käyttää alihankkijoita. Paikallisten yrittäjien välinen yhteistyö on hyvää ja asiat järjestyvät.

(Artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

kompass_254x140_abl_202112

TEHTAAN öljysäilijöiden pyöreät perustat saavat jäädä hallin viereisen kentän alustaksi. Huldénin mukaan ne kuuluvat alueen historiaan ja kuuluu säilyttää.

Yrityksen uutta toimintaa on venepaikkojen vuokraus. Ensimmäistä laituria ollaan jo rakentamassa. Pienen saaren ja Oljeholmenin välille tulee siltakäytävä. Kun jäät sulavat paikalle asennetaan uusi kelluva laituri. Kun kaikki laiturit valmistuvat, Oljehomenille tulee 20 venepaikkaa. Vuokrapaikkojen asiakkaille on tarjolla sähkö ja talousvesi. Alueelle tulee kameravalvonta.

Huldén on myös ostanut 20 venepaikan laiturin Sabbelsissa. Nyt edessä on venepaikkojen markkinointi kesäkauden lähestyessä.

 

Text och foto: Maria Manelius / IS

robinsmarin_artikel2

Syksyksi valmistuvaan halliin mahtuu kookkaita veneitä.