Omakotiyhdistys sai lisää jäseniä

1_peter_nabb_birger_ekman_ann_lauren_artikel

Peter Nabb, Birger Eklman ja Ann Laurén toivottavat uudet jäsenet tervetulleiksi.

Kemiönsaaren Omakotiyhdistys on kuluvan vuoden aikana kasvattanut jäsenmääränsä 600:sta 700:aan. Uusia jäseniä on tullut koko saarelta. Vapaa-ajan asukkaitakin on liittynyt yhdistykseen. Yhdistyksen sihteeri Ann Laurén iloitsee etenkin yhdistykseen liittyneistä nuorista perheistä.

Kaksikielinen yhdistys on epäpoliittinen ja kuuluu Omakotiliittoon. Se valvoo jäseniensä etuja ja oikeuksia. Se järjestää kokouksia, joissa mielenkiintoisia luennoitsijoita, erilaisia tapahtumia ja matkoja. Hallitus ottaa mielellään vastaan jäsenten esityksiä ja toiveita. Yhdistys osallistuu paikkakunnan eri tapahtumiin ja yrittää välttää, että sen omat tapahtumat järjestettäisiin samaan aikaan kuin muiden yhdistysten järjestämät tapahtumat. Jäsenyys on voimassa yhden vuoden rekisteröitymispäivästä.

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

kompass_254x140_abl_202131

YHDISTYS on palkannut oman talonmiehen jäsenten käyttöön. Jonas Edberg suorittaa erilaisia tehtäviä, puutarhatöitä, pienehköjä korjauksia ja asioiden toimittamista. Hän työskentelee viisi tuntia päivässä. Asiakas maksaa 10 euroa tunnilta sekä matkakulut Taalintehtaalta tai Björkbodasta. Tarvittavista työkaluista asiakas vastaa.

Edbergin palvelut ovat suosittuja; elokuu on jo varattu. Mikäli haluaa apua syystöihin onkin jo kiire varata talkkari. Eniten hänen palvelujaan ovat hyödyntäneet vanhemmat jäsenet. Hänen palvelujaan ovat tänä vuonna käyttäneet 28 taloutta. On osoittautunut, että talkkarille on kysyntää.

Yhdistys tarjoaa myös erilaisia koneita ja työkaluja vuokralle. On siirrytty ympäristöystävällisempiin, ladattavilla akuilla toimiviin koneisiin. Yhdistyksen työnjohtaja Birger Ekman kertoo varastossa olevan mm ruohonleikkuri, pensasaidan leikkuri, polttopuun pilkkoja sekä hakekone.

PUHEENJOHTAJANA toimii Peter Nabb. Hallitus toivoisi aktiivisen yhdistyksen hallitukseen uusia jäseniä. Koronan vuoksi matkoja ja tapahtumia ei ole tänä vuonna järjestetty. Nyt toiveena on, että syyskokous ja joulubuffet voitaisiin järjestää. Jäsenet saavat tietoja sähköpostitse sekä Ilmoituslehdessä.  Mikäli sähköpostia ei ole, voi pyytää paperikirjeitä. Lisätietoja yhdistyksen kotisivulla www.ehf-kimitoon.fi.

Teksti & kuva: Maria Manelius, Käännös: IS

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram