Nyt juhlitaan FC Boda 30 vuotta

1 Kevin_artikel

Toivottavasti tänä vuonna saadaan pelata ehjä sarja, toivoo Torbjörn Kevin.

Jalkapalloentusiasti Torbjörn Kevin on nyt toista vuotta FC Bodan hallituksen puheenjohtajana. Kevin on seurannut 20 vuotta Bodan pelejä ja hänellä on ollut vuosia kausikortti peleihin. 

– Kyllä Bodan pelien katsominen on ihan yhtä mielenkiintoista kuin UEFA Champions Leaguen pelit. Taso saattaa olla vain eri, toteaa Kevin.

Tämän vuoden syksyllä alkaa Bodan 30-vuotisjuhlat, jotka jatkuvat vielä ensi vuonnakin. Miesten senioriedustus FC Boda koottiin kolmesta joukkueesta (KSF, Jäntevä ja VUF) marraskuussa 1992, mutta vasta seuraavana kesänä alettiin pelata kansallisissa sarjoissa. 

– Järjestämme tänä syksynä 30-vuotisjuhlat kauden jälkeen ja seuraavana vuonna juhlimme pelin merkeissä vuosipäivää. Suunnitelmissa on pitää perustamis- ja pelivuosipäiviä esillä koko kauden ajan. Eli myös tällä kaudella pelataan juhlaottelu kotikentällä.  Hallitus päätti, että FC Bodaa voi tukea 20 euron tukijäsenyyden kautta, lisää informaatiota keväämmällä seuran kotisivuilla.

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

kompass_254x140_abl_202202

Kevin toivoo ehjää sarjaa tälle kaudelle. Viime vuonna katsomo oli aivan liian tyhjä. Seura tarvitsee katsojia sekä taloudellisen että henkisen tuen vuoksi. Onhan paljon palkitsevampaa pelata kannustavan yleisön edessä ja sitä paitsi tuomareille pitää kuitenkin maksaa, vaikkei olisi yhtäkään katsojaa. Kukaan muu ei saa palkkaa, vaan kaikki tehdään vapaaehtoisesti. Sponsoreita Kevin muistaa suurella kiitollisuudella. Mainittakoon, että puoliaikana myytävä makkara saadaan lahjoituksena.

– Pisin vieraspelimatka taitaa olla Turkuun. Matkan varrella muita pelipaikkoja on Sauvossa ja Kaarinassa. Kaikki matkat tehdään pelaajien omilla autoilla.

Kevinin aikana seurassa on ollut vain kemiönsaarelaisia pelaajia, pelaajalisenssejä oli viime kaudella 23. Joukkueessa on pelaajien kesken erittäin hyvä fiilis. Kaikki tuntee toisensa.

– Onnistuimme omien poikiemme kanssa saamaan sarjan läpi, iloitsee Kevin ja jatkaa. – Jokainen ottelu halutaan voittaa, resurssien mukaan. Viime kaudella apuun tuli sekä KSF:n junnuja, että Jäntevässä pelaavia oldboyseja.

 

Teksti ja kuva Jaana Aartomaa

 

Sana-assosiaatiot:

Toimittaja: Torbjörn Kevin

Pele : Suurin kautta aikojen

Jalkapallo: Ihana laji

Raha: Tarpeellista

Tulevaisuus: Valoisa

Menestys: Suhteellista

Tähtipelaaja: Tim Sparv

 

Uusi hallitus 2022:

Torbjörn Kevin, pj

Johan Fredriksson, vpk ja rahastonhoitaja

Peter Eriksson, sihteeri

Leif Byman

Markus Dahlbom

Satu Zwerver (uusi)

Kauko Pietikäinen varajäsen

Esko Antikainen varajäsen

Patrik Boman (uusi) varajäsen

 

Puheenjohtajat kautta historian:

1993–1994 Jan-Erik Eggert

1995 Johan Fredriksson

1996 Johan Fredriksson/ Leif Byman

1997–2004 Leif Byman

2005–2007 Fredrik Laurén

2008–2012 Sven Ivars

2013–2014 Stefan Långström

2015–2017 Michael Nurmi

2018–2019 Kaj Guseff

2020 Peter Hoffström

2021– Torbjörn Kevin

Share this in: