Niklas Enestam vesi- ja lämpölaitoksen uusi toimitusjohtaja

Enestam_artikel

Meri on Niklas Enestamille tärkeä. (foto privat)

Kunnanhallitus valitsi joulukuun 17. päivänä pidettävässä kokouksessaan Niklas Enestamin Kemiönsaaren Veden ja Kemiönsaaren Lämmön toimitusjohtajaksi. Virkaan vaadittiin asianmukainen korkeakoulututkimus tai muu sopiva tutkinto. Lisäksi hakijalta vaadittiin kummankin kotimaisen kielen hyvä hallinta. Hakijoita oli yksitoista.

Rekrytoitiin käytettiin Kuntarekry -portaalia ja haastatteluun kutsuttiin viisi hakijaa. Heitä haastatteli Kemiönsaaren Veden ja Kemiönsaaren Lämmön puheenjohtajat, teknisen lautakunnan puheenjohtaja, vt kunnanjohtaja sekä tekninen johtaja. Ryhmä totesi, että Enestam sopivan koulutuksen ja teknisen alan kokemuksen lisäksi omaa kokonaisnäkemystä, yhteistyökykyä sekä halua kehittää työtä ja toimintaa.

Kunnanhallitus antoi myös lausuntonsa Lounais-Suomen poliisilaitoksen suunnitelmista vähentää Salon poliisiaseman aukioloaikoja siten, ettei asema enää keskiviikkoisin palvelisi lupa-anomus- ja päivystysasioissa. Kesäaikana aukioloaikoja voitaisiin vähentää vielä enemmän. Kuntamme lausunnossa sanotaan, että Salon aseman kuuluisi vastaisuudessakin palvella kaikkina arkipäivinä.

Poliisin palevelupiste Kemiössä on auki vain joka toisena keskiviikkona. Piste on tietenkin tarpeen vastaisuudessakin, mutta sen lisäksi kemiönsaarelaisia asioi myöskin Turussa ja Salossa. Salossa varattuja aikoja on ollut tarjolla hyvin ja näin kuuluisi olla vastaisuudessakin. Lausunnossa muistutetaan myös, että Kemiönsaaren asukasluku moninkertaistuu kesäaikaan. (IS) 

 

Share this in: