Musiikki- ja tanssileiri

Kimitoöns musik-dansläger_artikel

Musiikki- ja tanssileiri.

Kesän perinteiset musiikki- ja tanssileirit 9-16-vuotiaille järjestetään 27.6-2.7. Kemiössä. Yhteistyökumppanit ovat Arkipelag ja Pianoaura. Oppilaat saavat päivittäin yksityisopetusta viulun ja alttoviulun, sellon, pianon ja huilunsoitossa. Sen lisäksi he pääsevät soittamaan yhtyeissä. Opettajina toimivat Riikka Lehtimäki, Marja Sihvo, Jaakko Mattelmäki, Mikko Kuusisto, Pasi Helin, Jaana Luuppala ja Minna Lehtonen, joka toimii leirinjohtajanakin.

Tanssileiriin voi osallistua ilman ennakko-osaamista. Osallistujat harjoittelevat ryhmissä päivittäin tanssitekniikkaa ja askelmalleja. Tänä vuonna pääsee myös harjoittelemaan Street dancea (hiphopmusiikin tahtiin) Evgeny Kostyukovin johdolla. On myös mahdollista osallistua sekä musiikin että tanssin opetukseen. Jos näin haluaa, on valittava jompikumpi pääaineeksi, toinen sivuaineeksi. Leiriviikon loppupuolella konsertoidaan ja päätöskonsertti pidetään Villa Landessa.

Leirillä on paljon muutakin hauskaa. Iltaohjelmaan voi vaikka sisältyä makkarangrillausta, saunomista tai jalkapalloa. Oppilas voi halutessaan myös osallistua vain päiväohjelmaan.

Ilmoittautumiset musiikkifestivaalin kotisivulla https://kimitomusicfestival.fi/sv/lager/. Lisätietoja Minna Lehtoselta, sähköpostiosoite  musiikkitanssileiri@kimitoon.fi (ABL)

26.5_kompass_254x140_HighRes