Merikruunun VenePäivä

Tarja_Koivisto_artikel

Suosimme lähiruokaa annoksissamme, kertoo Tarja Koivisto.

Kolmatta vuotta Saaristohotelli Merikruunua luotsannut Tarja Koivisto mainitsee, että VenePäivänä voi herkutella salaateilla. Vaihtoehtoina on lohi- tai katkarapusalaatti sitruuna-tillijogurttikastikkeella, broilerisalaatti mangocurrykastikkeella tai grillattu vuohenjuustosalaatti balsamicokastikkeella, hinta 15 euroa / salaatti.

Merikruunun ravintolassa tarjotaan aamiaisesta iltapalaan ja kaikkea siltä väliltä. Siellä voi juhlia häitä, viettää muistotilaisuuksia, ristiäisiä tai rippijuhlia. Asiakkaina on paljon yrityksiä ja kokousasiakkaita. Alakerrassa Pub Havskronassa on mutkatonta tavata ystäviä ja vaikka maistella paikallista olutta.

– Salin puolelle etsin lisää työntekijöitä täksi vuodeksi, jokapaikanhöylä olisi hyvä. Kesästä tulee varmasti kiireinen, viime vuonnakin teimme todella pitkää päivää, kertoo Koivisto.

Merikruunu on eläinystävällinen paikka, joten sinne saa ottaa lemmikin mukaan.

Työn ohella Koivisto suorittaa vuoden kestävää yrittäjän ammattitutkintoa. 

– Kaikkien VenePäivän asiakkaiden kesken arvotaan 20 euron arvoinen lahjakortti, lupaa Koivisto.

Täyshoitolantie 6, 25870 Dragsfjärd

 

Teksti & Kuva: Jaana  Aartomaa

Batdagannons_ABL05052022_1-1
Share this in: