MedDej – Sinun kanssasi

Martina_art

Ajan voi varata MedDejn Martina Brobergilta puhelimitse tai sähköpostilla.

Tammikuun alussa startannut MedDej -terveydenhuoltopalvelu on lähtenyt hyvin käyntiin. Heti ensimmäisenä työpäivänä oli jo asiakkaita.

– Lupien saaminen AVIsta ja kunnalta (nyk. VARHA) vei melkein puolisen vuotta, mutta nyt on kaikki valmiina, kertoo Martina Broberg, MedDejn perustaja ja AMK sairaanhoitaja. 

– Vastaanotto täällä Taalintehtaalla on maanantaisin ja torstaisin päivisin sekä iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksesta. Aika pitää varata etukäteen joko soittamalla tai sähköpostitse.

Taalintehtaan vastaanotolla pystytään mittaamaan verenpaineet, ottamaan verensokeri, virtsakokeet ja tulehdusarvot. Lisäksi voidaan antaa rokotuksia ja injektioita, poistaa ompeleet, haavojen hoitoa, korvahuuhteluja ja katetrisointi. Potilaskertomukset menevät suoraan Kantaan.

MedDejstä voi tilata myös kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa koko Kemiönsaaren alueella. Kaikki sairaanhoitopalvelut voidaan myös suorittaa asiakkaan kotona. 

Palveluun kuuluvat sairaanhoitopalveluista ja lääkkeiden jaosta lähtien myös kotiaskareet, kaupassakäynti ja asioinnit kodin ulkopuolella. Kaikki mikä auttaa mahdollistamaan asiakkaan kotona asumista.

Kotitalousvähennyksen ja arvonlisäverottomuuden ansiosta saattaa MedDejn asiakkuus olla jopa edullisempaa kuin kunnallinen hoito, koska tulotaso eikä mahdollinen omaisuus vaikuta päätökseen, kunhan palvelusopimus ja suunnitelma on tehty yhdessä palveluntuottajan kanssa.

– Paikallisten lisäksi hoidan tietenkin myös kesävieraat, muistuttaa Broberg. – Vauvasta vaariin, kaikki asiakkaat ovat tervetulleita. 

Brobergin 25 vuoden työkokemus takaa ammattitaidon.

 

Teksti & kuva: Jaana Aartomaa

abl_prenumerera_6x185web

 

Tilaa helposti s-postitse info@annonsbladet.fi