Kimbalot Kemiössä perjantaina 28.10.

Kimbalot 1-2 sida

Kimbalot on Kemiön keskustan kauppojen ostosriehatapahtuma joka järjestetään nyt kolmatta kertaa. Kimbaloihin on mukaan ilmoittatunut tähän päivään mennessä 19 yritystä ja Kemiön keskustan kylätoimikunta. Liikkeillä on pidempi aukioloaika perjantaina 28.10, jolloin voi iltashoppailla ainakin klo 20.00 asti, joissakin jopa pidempään kuten normaalisti.

Nämä yritykset ovat mukana: S-Market, K-Supermarket Kompass, Veikon Kone, Vahlbergs, Kimitoöns Båtcenter-Kemiönsaaren Venekeskus, Hurrikaani, Strandells El, Engelsby Verk-Engelsbyn Tehtaat, Kimito Telefon-Kemiön Puhelin, Mac Daniel’s, Kimito Brewing, Andelsbanken Raseborg-Raaseporin Osuuspankki, Tiarella, Café Ade`le, Taito Åboland, Somero Sparbank-Someron Säästöpankki, Pappersboden - Paperipuoti och Konditori Mazarin.

Koettavaa on koko päivän ja varsinkin illalla. Luvassa on ohjelmaa lapsille sekä tuote-esittelyjä että tarjouksia vähän jokaiselle. Ilmoitukset tarjouksineen ja ohjelmineen löytyvät ensi viikolla 27.10. ilmestyvästä Ilmoituslehdestä. Ilmaislinkki ensi viikon numeroon löytyy lehden facebook sivulta torstai aamusta:  https://www.lehtiluukku.fi/read?pub=324812&share=28c28-6993b83bfd78275a193d11353aa6a2c8.

Tänä vuonna Kemiön keskustan kylätoimikunta järjestää samaan aikaan syysmarkkinat ja takakonttikirppiksen Kemiön keskustassa, Villa Landen edustalla. Markkina-aika on illalla klo 17-20. Yksityishenkilöt ja yritykset ovat tervetulleita mukaan myyjiksi! Osallistuminen ei maksa, ja sähkö järjestyy. Toripöytiä voi vuokrata 8€/kpl (Muista tapahtumista tutut punaiset katolliset myyntipöydät). Myyjäksi voi ilmoittautua os. Kimbalot

Kukkakauppa & Puutarha Järvinen (tomaatit, kukat, kurpitsan seppeleet, kynttilät, lyhdyt), Arna Pellas (Villatuotteita), Kimito Brewing (Lahjakortteja, paitoja jne.), JBusiness (Kimitoöns pärla-lautapeli), Laxtomten (Purkkituotteita: silakkaa, silliä ja soosia, Tyrnilimppua), Heinän Puutarha (erilaisia chilituotteita), Kullas Gård (Palkittuja artesaanituotteita, avomaan vihanneksia, tuoretta leipää), Juuriherkku (Hapanjuurileipää, vaaleaa ja tummaa sekä saaristolaista) ja Kieloniemen Luomutila (Juurekset, kaaleja, kurpitsaa ja kesäkurpitsaa) ovat jo imoittautuneet mukaan markkinoille.

- Kemiön keskustassa on vilskettä Kimbaloiden aikana, toivottavasti moni päättää tulla tutustumaan tarjontaan sekä läheltä että kaukaa ja vaikka nauttimaan samalla illallisen paikallisissa ravintoloissa (erikoisuuksina on TextMexiä ja Sushia tarjolla) koko perheen voimin, toivoo Michael Nurmi Ilmoituslehdestä.

 

Teksti: ABL

vinnendammsugare

20.10_kompass_254x140_HighRes

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram