Kemiöön avataan autopesula

24.5.2019 - Michael Nurmi

artikel_IMG_6375

Kemiönsaaren palvelut paranevat, kun Kemiöön valmistuu autopesula. Täysin automaattinen pesuhalli avautuu kesäkuussa Johtajantielle Autoasi korjaamon viereen, S-Marketin läheisyyteen. Se on käytettävissä ympäri vuorokauden. 

Uuden investoinnin takana on Jani Kallio, Kristian Broman ja Markus Lindström.

Valittavana on harjallinen tai harjaton pesu. Autonpesukoneet ovat kehittyneet viimevuosina valtavasti ja harjattomallakin pesulla saa auton puhtaaksi. Uudet ja nykyaikaiset harjat eivät vaurioita autojen maalipintaa, Jani Kallio Carwash-Kemiöstä kertoo. 

Hänen mukaansa autopesula on sopiva lisä alueen palveluihin, auton peseminen ei monelle ole mahdollista kotona, etenkään syksy-, talvi- tai kevätaikaan ja kesälläkin on mukava ajella puhtaalla autolla. Autonpesukone on ympäristöystävällinen, vettä ja pesuainetta kuluu todella vähän, nykyäänhän autonpesu omalla pihalla ei ole ympäristösyistä suositeltavaa. 

Uuden pesulan sijaintia Kallio pitää parhaana mahdollisena, kaupassakäynnin yhteydessä on helppo pesettää auto. 

Pesun ostaminen onnistuu pesukorteilla,joita saa ostaa Kemiön St1 asemalta, sekä Autoasikorjaamolta, mutta kätevin tapa on käyttää puhelimeen ladattavaa Pesutili -appia. Pesutili sovelluksesta saa muun muassa reaaliaikaisen jonokameran kuvan, josta näkee, pääseekö pesuun heti vai jonottaako pesuun autoja.  Pesun voi ostaa etukäteen sovelluksessa, johon on syötetty auton rekisterinumero. Myöhemmin, kun auton ajaa pesuun, tunnistaa järjestelmä auton rekisterinumeron automaattisesti ja avaa ovet, Kallio kertoo. 

Pesukoneeseen mahtuu 2,6 metriä korkea auto, joten myös pakettiauton pesettäminen onnistuu. 

Paras pesu sisältää Kallion mukaan Shinetecs vahan, joka auttaa pitämään auton kiiltävänä pesujen välillä. Kallio lupaa ainakin alkuaikoina olla mahdollisuuksien mukaan opastamassa pesulan käytössä. Paljon pesettäville Carwash-Kemiö tarjoaa kuukausisopimusta, jolloin pesujen keskihinta on halvempi, sopimus tehdään aina vuodeksi eteenpäin. 

Text: Jerker Jokiniemi/IS

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram