Kemiönsaaren suurlähettiläs Saariston Martta televisiossa

SaaristonMartta_arkiv_artikel

Saariston Martta ”Piia Petäjäjärvi”. Foto: ABL Arkisto

Piia Petäjäjärvi, ”Saariston Martta” palkittiin Axel -illan puitteissa Kemiönsaaren suurlähettiläs -palkinnolla. Hän on markkinoinut Kemiösaarta rajojen ulkopuolella uusille asiakasryhmille. Saariston Martta nostaa tavaramerkissään esille lähiruoan, maaseutu- ja saaristoelämän, luonnon ja eläimet.  Näistä hän kirjoittaa blogissaan ja somessa sekä tehdessään kaupallista yhteistyötä elintarvikealan yritysten kanssa. Hän tuottaa esimerkiksi reseptejä, testaa ja markkinoi tuotteita sekä tarjoaa mainoskuvia.

Nyt Saariston Martta astuu televisioon. Hän osallistuu tänä vuonna Alfa TV:n menestysohjelmaan Mökki ja Potkuri. Ohjelma esitetään viitenä keskiviikkoiltana klo 18.30 alkaen 1.7. Ohjelmat ovat myös nähtävissä osoitteessa www.alfatv.fi. Kyseessä on makasiiniohjelma, joka tänä vuonna tutustuu suomalaisten eniten suosimiin kesäharrastuksiin. Viime vuonna ohjelma keräsi 1,65 miljoonaa katsojaa.

Saariston Martta osallistuu omalla ruokaosiollaan. Osioita on kuvattu osittain Vestlaxissa, missä hän asuu, osittain muilla paikkakunnilla Varsinais-Suomessa. Vieraillaan mm. Kolatun Juustolassa Somerolla ja Meritalon marjatilalla Perniössä.

– Unelmani on aina ollut oman televisio-ohjelman tekeminen. Nyt olen ottanut ensiaskeleen, Petäjäjärvi sanoo kertoen, että saariston elintavat kiinnostavat monia.

Teksti: Rebecca Börman/IS

Etusivulla: Piia Petäjäjärvi vieraili Kolatun juustolassa kuvaustiimin kanssa. (vas.) isäntä Janne Tolvi, kuvaaja Ari Lahti ja Saariston Martta. Kuva: Mauri Nurmi.

Saariston-Martta_arkiv_artikel2