Kemiönsaaren kunta järjestää rekrymessut 31.1.2022

rekrymessut_framsida

Rekrymessut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden markkinoida toimintaansa ja löytää sopivia työntekijöitä. Pandemian johdosta messut järjestetään tänäkin vuonna digitaalisesti. 

- Messujen suunnittelu aloitettiin viime vuoden puolella ja totesimme, että ne on todennäköisesti pakko pitää tänäkin vuonna etänä. Toivoimme, että voisimme pitää normaalit messut, mutta tilanteen huomioon ottaen on hyvä, että päädyimme digitaaliseen. Käytämme viime vuoden mallia, mutta olemme parannelleet sitä saamamme palautteen pohjalta, kertoo yritysneuvoja Mats Nurmio. 

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

kompass_254x140_abl_202204

Projektisuunnittelija Minna Rehn on ottanut kontaktia potentiaalisiin osallistujiin, ja Mathias Lönnström on käynyt kuvaamassa kohdeyritykset. Osallistujia on vähän alle kolmekymmentä. Videot on kuvattu paikan päällä. Esittelyt julkaistaan kunnan kotisivuilla maanantaina 31.1.2022.

Esittelyissä käy ilmi työpaikkojen määrä ja yhteyshenkilö. Työnhakijat voivat olla yhteydessä suoraan yrityksiin. Yritykset saavat videomateriaalin omaan käyttöönsä ja voivat käyttää sitä markkinointitarkoituksessa. 

Kemiönsaaren kunta työllistää nuoria sekä suoraan että kesätyösetelien avulla. 

Teksti: ABL

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram