Ilmainen lyhytelokuva Jotunheimin seikkailusta

hollsten_artikel_20190429_191625

Jotunheimenilla hyvien ystävien parissa. Niklas Hollsten oik.

Kemiönsaaren sisarukset, lumilautailijat Mikaela ja Niklas Hollsten esittävät yhteisestä lasketteluintohimostaan kertovan lyhytelokuvan Villa Landessa. Lumilautailu kun joka talvi saa heidät lähtemään vuorille.

Elokuva kertoo mm siitä, miten he neljän muun kanssa ajavat koirien vetämässä re’essä Norjan Jotunheimin vuorimökille. He viettivät siellä erämaassa, kaukana sivilisaatiosta, viikon etsien jyrkkiä, hienoja vuorenhuippuja lumilautailua varten. 

- Tietenkin elokuvassa on myös lumilautailua ja laskettelua, mutta etenkin kuvasimme Jotunheimenin kaunista luontoa ja maastoa.

Lyhytelokuva on n. 16 minuutin pituinen ja esitystapahtuma kestää n. tunnin. Hollstenit toivottavat kaikki tervetulleiksi toivoen, että ihmisillä olisi aikaa saapua paikalle kesken joulun stressiä. Elokuvaa on aiemmin esitetty messuilla Helsingissä ja hiihtäjien tapaamisessa Norjan Lomissa. Kemiön esityksen jälkeen se luultavasti ladataan nettiin.

Kuvauksesta ja leikkauksesta on vastannut sisarusten ruotsalainen kaveri Isak Sandling.

22.12. klo 12 tapahtuvaan esitykseen on vapaa pääsy.

Text: SC, käännös: IS, foto: Mikaela Hollsten

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram